Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

Taunsend, koji je izgubio stan zbog urbanog razvoja, istih onih investitora koji su izgradili tržni centar, odlučio je da uzvrati na ironičan način, pretvarajući neiskorišćeni prostor tržnog centra u svoj dom.

Zajedno sa sedam umetnika, Taunsend je uspeo da stvori udoban životni prostor unutar centra, opremljen trpezarijom, televizorom, i PlayStation 2, sve to skrivajući iza zida od blokova od pepela.

"Bila je to sjajna prilika za nas da pokušamo da napravimo domaći prostor unutar tržnog centra“, rekao je Taunsend za NBC Nevs. „Da testiramo sopstvene predstave o tome šta znači dom."

Njihova avantura završila se 2007. kada su ih otkrile obezbedjenje i uhapsilo Taunsenda, koji je na kraju dobio uslovnu kaznu za prekršaj.

"Ne mogu dovoljno da naglasim da je ceo poduhvat učinjen iz saosećanja da se bolje razume tržni centar i život kao kupac“, naveo je Taunsend na svojoj veb stranici.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Reporter Alo! na mestu nestanka devojčice o poslednjim informacijama! Nestala devojčica Danka Ilić (2), kojoj se svaki trag gubi od utorka oko 13 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod Bora dok se igrala sa majkom i bratom, nije nađena ni posle celonoćne potrage #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #fypシ #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading