Žena sprema mužu večeru
Foto: Printscreen/tiktok.com/themamabrianna

Kreatorka sadržaja na TikTok-u pokrenula je debatu na društvenim mrežama nakon što je otkrila da svom mužu pravi potpuno drugačiji obrok ako odbije da jede večeru koju je ona već napravila.

U video snimku, čuje se deo pesme „Mother” Megan Trejnor dok Brijana piše:

„Moj muž nije pojeo večeru koju sam napravila... Pa hajde da mu napravimo naćos.”

Dok snima sebe kako sastavlja jelo koje će staviti u rernu, tekst glasi:

„Ako ga ne nahranim, on bukvalno neće jesti. Ovo me je nekad iritiralo. Sada samo krivim njegovu majku što ga nikada nije naterala da proba losos.”

Na kraju snimka, ona predaje poslužavnik naćosa svom mužu, koji čeka na sofi umotan u ćebe.

Brajana je napisala u naslovu: „Moral priče: uvek poslužite svojoj deci svu hranu, čak i ako kažu da im se ne sviđa nakon prvog puta. Za 25 godina supružnik vašeg deteta će vam biti zahvalan.”

@themamabrianna Moral of the story: always serve your kids allllll the food, even if they say they dont like it after the first time. 25 years from now your child’s spouse will thank you. 😉 #momsoftiktok #momtok #momlife #workingmom #sahm #marriedlife #marriage #marriagehumor #wifelife #wivesoftiktok #happywifehappylife #pickyeater #pickyhusband #nachosfordinner #wivesoftiktok #cuisinartairfryer #humpday #guesswhatdayitis🐪 #guesswhatdayitis #eattherainbow ♬ Mother - Meghan Trainor

Klip je pregledan više od 1,3 miliona puta na TikTok-u, a podeljen je i na Tvitter-u. Oni koji su komentarisali snimak izrazili su šok i gađenje što bi mu napravila potpuno novi obrok ako mu se ne dopada večera koju je napravila.

„Nadam se da se šalite“, napisala je jedna osoba. "Moj muž je mogao da jede vazduh." „Ne, ako ne može sam da napravi hranu, gladan će otići u krevet“, rekao je treći.

Drugi su istakli da je odbijanje Brijaninog muža da jede ono što ona kuva u početku bilo slično načinu na koji se deca ponekad ponašaju, piše independent. 

„Ona je udata za malo dete“, napisala je jedna osoba, dok je druga dodala: „Onaj osećaj kada si u braku sa bukvalno četvorogodišnjakom.''

Objavila je još jedan snimak kako mu servira činiju makarona i sira dok je ležao na sofi i gledao u svoj iPad.

BONUS VIDEO 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading