parfem
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Cvetne note, voćne esencije i osvežavajuće arome neki su od osnovnih potpisa kada su prolećni parfemi u pitanju. Ovim elementima unose entuzijazam i pozitivnu energiju u svakodnevni život, što daje motivaciju sugerišući kako je moguće postići ono što se zamisli.

zenski parfem

Foto: Shutterstock

 

Prirodni miris kože je jedinstven i svaki pojedinac nosi svoju muzičku notu koja potiče iz genetike i na koju posebno utiče način života. Mogli biste zaključiti da je to element koji zaokružuje vašu ličnost; kojim privlačiš i zračiš

Redovna hidratacija kože, zdrava ishrana i prirodni materijali su njeni pojačivači. Ipak, izborom parfema moguće ga je dodatno istaći i naglasiti.

Parfemi zasnovani na toplim i senzualnim notama poput mošusa, ambera i drveta posebno dopunjuju miris kože, a dodatno ćete ih naglasiti ako ih nanesete na određene delove tela i održite prethodno dobro nahranjenu kožu.

Cvetni parfemi sa notama ruže, jasmina ili ljubičice idealan su izbor za prolećne dane koji pozivaju na druženje na otvorenom, boravak u prirodi ili gradskim ulicama i naglašavaju ženstvenost i svežinu prirodnog mirisa kože.

TRI NAJBOLJA TIPA PARFEMA ZA PROLEĆE  Unesite entuzijazam i pozitivnu energiju u svakodnevni život!

Foto: Shutterstock

 

 

Voćni parfemi su svakako posebno atraktivni u ovo doba godine jer nisu previše jaki i dominantni, ali daju određenu slatkoću i punoću mirisa. Istovremeno, izazivaju nostalgiju koja budi nadu.

Breskva, narandža, pa čak i crna ribizla su neki od nezaboravnih ukusa i nota koje otkrivaju samo trag vašeg karaktera i opšteg ukusa, dajući nagoveštaj vaše posebnosti.

Ove prolećne sezone dobro razmislite o poruci koju želite da pošaljete svetu svojim mirisom. I zapamtite, manje je zaista više u ovom slučaju. Istaknite sebe, svoj lični miris i zaokružite ga novim potpisom. 

(sensa.story.hr) 

BONUS VIDEO 

@alo_portal Drage dame, da li ste dobile neki znak pažnje za jučerašnji praznik? 💐 #alo #alodnevnenovine #osmimart #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #fy ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading