pecanje na savi
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen/ GoxFishing

Agencija za resurse divljih životinja u Tenesiju saopštila je da je njihov službenik za divlje životinje u okrugu Union Rik Roberts dobio poziv od pecaroša u ponedeljak da opiše neobičan ulov na jezeru Noris.

Kada je Roberts stigao, ribolovac je prikovao aligatora za zemlju iza njegove glave i rekao Robertsu da ga je uhvatio na mamac za plivanje.

Aligatori nisu urođeni u tom delu Tenesija i smatraju se vrstama divljih životinja klase 1, a to su one koje su inherentno opasne za ljude i mogu da ih poseduju samo dozvoljeni izlagači ili komercijalni razmnožavači.

Metju Kameron, regionalni koordinator komunikacija za TVRA, rekao je da je aligator odveden u zoološki vrt i spasavanje Litl Ponderosa, ustanovu za spasavanje egzotičnih životinja u Klintonu u Tenesiju.

„Iako je poreklo aligatora nejasno, očigledno je da je bio ilegalno držan u zatočeništvu i verovatno pušten u jezero Noris“, rekao je Kameron u mejlu.

Kameron je rekao da u zoološkom vrtu obično nisu smešteni aligatori, tako da operateri traže stalni dom za aligatora, piše wtop.com

BONUS VIDEO 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading