cveće od decka
Foto: Printscreen/tiktok.com/sofia.moscato

Na prvoj slici, Sofija je objavila fotografiju sa svojim dečkom, koja je svedočila o njihovoj prošloj sreći i zajedništvu. Međutim, na drugoj slici je prikazana prazna soba, simbolizujući kraj njihove veze i nedostatak cveća koje je dobila kada mu je pružila još jednu priliku.

Ova druga fotografija, koja je prikazivala praznu sobu umesto očekivanog cveća, izazvala je različite komentare i emotivne reakcije kod mnogih korisnika društvenih mreža. Mnoge žene su u praznom prostoru vidjele skrivenu poruku "Izvini", što je izazvalo dodatnu tugu i saosećanje kod mnogih.

Neki su istakli da ova situacija odražava "današnje vreme", dok su drugi izrazili svoje lično iskustvo i simpatiju prema Sofiji. Jedna žena je čak napisala da je nakon viđenja fotografije otišla do cvećare i kupila sebi cvet, što ukazuje na solidarnost i podršku koju su mnogi pružili Sofiji u teškom trenutku, piše buzzfeed.com

Ove fotografije su postale viralne na društvenim mrežama i izazvale duboke emocije kod mnogih ljudi, ističući snagu društvenih medija u deljenju ličnih priča i iskustava.

Kako su izgledale fotografije, pogledajte u galeriji ispod: 

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading