porucena odeca
Foto: Printscreen/tiktok.com/anna_200.1

Ova neobična situacija privukla je pažnju javnosti nakon što je Ana objavila snimak na TikTok-u.

Ana je izjavila da je naručila odeću preko poznate onlajn stranice, ali kada je otvorila paket, prizor koji je zatekla bio je zastrašujući.

Umesto očekivane odeće, u paketu su se nalazili neobični predmeti - konzerva pasulja i bočica sa ljudskom krvlju. Uznemirena ovim otkrićem, Ana je odmah kontaktirala kompaniju za testiranje krvi čije ime nije bilo navedeno na bočici.

Predstavnica kompanije izjavila je da pokušavaju da utvrde kako je došlo do ovakvog nesporazuma, objasnivši da oni ne šalju krv pojedincima već samo iz laboratorije u laboratoriju.

Nakon toga, Ana je kontaktirala i Centre za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), navodeći da su uključeni u istraživanje incidenta kao "veliku biološku opasnost". Upozorila je javnost da budu oprezni kada dobijaju pakete od Shein-a, savetujući da detaljno pregledaju sadržaj pre dodira i dezinfikuju ruke.

Portparol kompanije Shein kasnije se oglasio za The Post, izjavivši da su odmah pokrenuli istragu kada su saznali za ovaj neovlašćeni paket. Tvrdili su da je paket, kada je napustio njihov objekat, sadržavao samo naručene artikle, te da će podržati Anu u daljoj istrazi.

Ova bizarna priča izazvala je veliko interesovanje javnosti, a Anin snimak na TikTok-u postao je viralan, podstičući različite spekulacije o tome kako je došlo do ove neobične zamene sadržaja u paketu.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading