TRAŽIO OD DEVOJKE DA NJEGOVOM OCU OPERE NOGE "Zbog onog šta je uradila osramoćen sam za ceo život"
Foto: Shutterstock

Mnogi običaji iz davnina danas skandaliziraju savremeno društvo. Nažalost, oni loši i odvratni su negde zapeli, a jedan od njih pere noge roditeljima ili tazbini. U anonimnim ispovestima, jedan momak je objasnio da je razlog za raskid odbijanje njegove devojke da opere noge njegovom ocu. Ovim je na sebe navukao mnogo besa i brojne komentare razočaranih korisnika društvene mreže Reddit.

"Ostavio sam devojku jer je odbila da opere noge mojim roditeljima. To je naš običaj i ako želiš da budeš sa nekim druge vere i mentaliteta, poštuj to. Osramotila me je pred celom porodicom", napisao je jedan muškarac anonimno, ne želeći da otkrije svoje godine i veru.

Komentari su se rasplamsali, ljudi su se zgrozili onim što čitaju i pitali ga koja religija tačno „naređuje“ roditeljima da peru noge?

"Ovo je jedan od najodvratnijih običaja" "Možete li da nam kažete gde je ovaj običaj da znamo? Islamske sam vere, imam mnogo prijatelja katolika i pravoslavaca, pa ne znam da je tako ni u jednoj veri", "Takođe, poštujte njenu veru i običaji gde se ne peru noge starcima“, „Dobro je što je odbila da opere gljivice sa nogu tvojih roditelja. Od svih običaja na svetu, ovo je jedan od najodvratnijih“, „Ne bi dodirnula ni očevu nogu, a kamoli svekrvu“, „Ovom izjavom se brukaš pred celim svetom. Samo nisi dovoljno inteligentan da to razumeš“, „Kako su oni doživeli snaja kad zdravi zahtevaju da im se peru noge, toliko da je veza pukla baš iz ovog razloga. Savet za momka: odi sa sela u narod, civilizuj se obrazuj se , spasi se“, pisali su mu redom. Šta biste mu rekli i da li ste čuli za tako neprijatna iskustva u svom okruženju?

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading