aligator
Foto: Alo/Shutterstock

Krokodil dugačak četiri metra zgrabio je tridesetogodišnjeg muškarca i kad je pomislio da mu nema spasa pojavila se njegova hrabra žena. Naime gospođa Žuber je brzo reagolala i opasnog predatora iz sve snage izudarala štaom po glavi.

Entoni Žuber je pecao sa 12-godišnjim sinom na brani u Južnoj Africi, kada se najlon zakačio za drvo. Kako bi rešio problem sišao je u vodu, i tada se dogodio iznenadni napad.

Entoni Žuber, 37, pecao je sa svojim sinom JP (12) na brani u Južnoj Africi kada se njegov najlon zakačio za drvo. i ostavio bas koji je visio sa grane u jednom inču vode. Entoni je rekao sinu da ostane na obali pre nego što se spustio u plitku vodu da otetlja udicu.

Otac troje dece je rekao: „Ovaj krokodil mora da je ležao u zasedi, jer je odjednom eksplodirao iz vode, a čeljusti su mi okružile nogu i oborio me. „Bilo je vode svuda, a onda je prilagodio stisak i držao moju drugu nogu u ustima odmah ispod mog pojasa i počeo da lupa glavom levo i desno sa takvom snagom.

"Pretpostavljam da bol nisam osetio zbog adrenalina. Udarao sam ga i pokušavao da mu iskopam oči, ali što sam se više mučio i borio to me je više tresao s jedne na drugu stranu", rekao je.

"Iskreno, mislio sam da će mi noge otkinuti. Kada pogledate rane, neverovatno je da nisam izgubio noge. Nikada neću zaboraviti njegove zube i kako je gledao u mene".

 

 

Nakon žestoke borbe sa krokodilom, njegova herojska supruga Analisa pritrčala mu je u pomoć sa motkom u ruci.

"Moja supruga je utrčala u vodu sa ogromnom motkom, a onda je počela krokodila da udara po glavi iznova i iznova strašnom snagom i posle pet ili šest velikih udaraca krokodilove čeljusti su se otvorile i on je skliznuo", rekao je on.

 

 

Entoni je potom izvučen na obalu gde mu je pružena pomoć, a potom je prevezen u bolnicu.

 


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading