aligator kućni ljubimac
Foto: Printscreen/youtube.com/WIVBTV

Aligator je otkriven u domu Tonija Kavalara, u gradu Hamburgu, južno od Bufala. Izgleda da je Toni godinama puštao Alberta da pliva u bazenu zajedno sa drugim ljudima. Međutim, ova praksa je došla pod povećalo nakon što je aligatora iz bazena izvukla spasilačka ekipa. Ispostavilo se da je Alberta u domu Kavalara bilo još od devedesetih godina prošlog veka.

Prema izveštaju državnog odeljenja za zaštitu životne sredine, vlasnik kuće je dozvoljavao ljudima, uključujući i decu, da ulaze u bazen sa aligatorom, iako je ovaj reptil imao slepilo na oba oka i probleme sa kičmom.

Iako je Kavalaro imao dozvolu za držanje ovog neobičnog ljubimca, dozvola mu je istekla 2021. godine. Policija je upala u njegovu kuću nakon saznanja o riziku po javnost, piše sky news.

Toni tvrdi da je Alberta tretirao kao svoje dete i da nikada nije nameravao da dovede ikoga u opasnost.

"Nisam opasan čovek i nikada ne bih namerno ugrozio bilo koga," rekao je Kavalaro.

Trenutno nije jasno da li će protiv Tonija biti podignuta krivična prijava. Albert se sada nalazi u azilu gde ga stručnjaci brižljivo neguju. Ova neobična priča sigurno će ostati upamćena kao jedan od najčudnijih događaja u tom delu države Njujork.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading