operisana žena
Foto: Printscreen/tiktok.com/justqueen88

Žena sa „najvećim obrazima na svetu“ uzvratila je trolovima koji tvrde da traži potvrdu kroz svoj ekstremni izgled. Anastasia Prešrankovska je stekla slavu zbog svog jedinstvenog izgleda, koji karakterišu velike usne, naduvani obrazi, četvrtasta vilica i šiljasta brada.

Ova 35-godišnjakinja je postigla izgled kroz nebrojene injekcije dermalnih filera, što ju je dovelo do toga da ima jedne od najvećih usana na svetu. 

Njeni obrazi se takođe smatraju „najvećim na svetu“. Anastasija, influenserka iz ratom razorene Ukrajine, stekla je značajan broj pratilaca na društvenim mrežama pokazujući svoje karakteristične osobine i način života. Ali sa velikom pažnjom dolaze i velike kritike. 

Dok se neki ljudi dive njenoj smelosti i individualnosti, drugi su kritikovali njena ekstremna kozmetička poboljšanja.

operisana žena

tiktok.com/justqueen88

 

U nedavnom postu na Instagramu, Anastasija je uzvratila trolu koji je rekao da voli svoj izgled jer ju je „neko lagao govoreći da izgleda lepo“.

„Uopšte ne razumem ovakvo razmišljanje“, uzvratila je. „Ne razumem kako mogu da razmišljam o svomizgledu na osnovu onoga što drugi kažu. Uzvratila je Anastasija. 

Anastasija je dodala da je „najvažnije šta ona voli“, rekavši: „Želim da živim svoj život kako želim“.

"Nećeš živeti moj život za mene, u redu?" zaključila je.

Zvezda društvenih mreža počela je da radi lepote i hirurške zahvate na licu i telu kada je imala 26 godina. A osim opsesije velikim obrazima, ona ima i fasete, implantate u grudima, tetovirane obrve i botoks na čelu. Nakon što je sebi ubrizgala filere u obraze, Anastasija je ranije rekla kako se "zaljubila" u način na koji su joj učinili da izgleda. 

Nedavno je debitovala sa potpuno novom frizurom na Instagramu, pokazujući ledenoplave pramenove koji se protežu preko njenog struka, piše the sun. 

Godine 2020, Anastasija se pojavila na ITV-u Ovo jutro kako bi potvrdila da neće prestati da daje injekcije uprkos upozorenjima očajnog doktora. „Volim ovaj izgled“, ponosno je rekla tada.
BONUS VIDEO 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading