Besna mašina
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

TikToker star 28. godina i težak nekoliko miliona, razbesneo je javnost nakon što je svojim Mercedesom G Vagon vrednim 150.000 evra vozio žutom trakom u Londonu da bi izbegao gužvu, rekao "kako ga ne zanimaju kazne".

Luka Desmarisa je snimio prijatelj kako vozi Mercedes G Vagon u praznoj traci za autobuse kako bi izbegao kolonu automobila koji čekaju. Kazne za vožnju autobuskim trakama variraju od jednog do drugog područja Velike Britanije.

@mrlukedes

Noone believed in me and now they all want my help, I teach people how to make a second income online ♬ SONG_WHOLE LOTTA WASTE_TRIPPIIEWINXX - TRIPPIIEWINXX

U Londonu kazna je 160 funti, odnosno 80 funti ako se plati u roku od 14 dana, dok je u drugim delovima zemlje kazna manja, 60 funti. Desmaris, koji tvrdi da vredi 10 miliona funti, postavio je kontroverzni video na TikTok.

"Ovo je traka za bogate"

Na snimku, onlajn trgovac, koji je napustio šesti razred, kaže: "Za siromašne ljude ovo je autobuska traka. Za bogate ljude, to je VIP traka za izbegavanje saobraćaja. Ne zanimaju nas kazne." Komentari nisu dugo čekali i drugi vozači su bili ogorčeni zbog njegovih postupaka.

@mrlukedes

Get rich now, life is too short to be broke

♬ original sound - Jigz
"Policija i hitna pomoć koriste ove trake da reaguju na hitne slučajeve.", "Dakle, ako bi svi bili bogati, ovo bi bila samo još jedna blokirana traka.", "Ipak, ovo je pomalo tužno. Očigledno mislite da ste iznad svih ostalih.", "Biće te briga kada ti oduzmu dozvolu“, samo su neki od komentara.

Luk, koji se ranije hvalio da poseduje kuću vrednu 1,5 miliona funti, izazvao je pometnju u oktobru 2022. nakon što je priznao da je parkirao na duplim žutim linijama odmah ispred zgrada. Tvrdio je da mu nije smetalo da plati kazne jer je to mogao priuštiti.

Desmaris je ranije pisao da zarađuje 300.000 funti mesečno, vredi oko 10 miliona funti i troši 4.500 funti mesečno na večere, 10.000 funti na luksuzne kupovine, 2.500 funti na šampanjac i 7.000 funti na luksuzne hotele.

@mrlukedes

I’ll take that tiny fee to park anywhere thanks 😂 VIP parking for us rich people ♬ AirplaneMode - BONES

Plaća kazne jer je "vreme novac"

Desmaris se takođe nedavno našao na udaru kritike zbog parkiranja na mestu za osobe sa invaliditetom ispred supermarketa i to je objasnio tvrdnjom da je „vreme novac“. Upitan zašto koristi prostor rezervisan za vozače sa invaliditetom, on je rekao da će tu biti samo nekoliko minuta. "Da budem iskren prijatelju, ja sam veoma brza osoba. Moram da budem blizu prodavnice da uštedim vreme. Vreme znači novac. Za dva minuta koliko sam u prodavnici, sto invalida se neće pojaviti ovde. Zato parkiram na mestu za hendikep“, rekao je Luk.

@mrlukedes

Broke people see a bus lane but I see a G wagon lane ♬ AirplaneMode - BONES

On je na TikTok-u objavio video kako sa vetrobranskog stakla uzima kaznu za nezakonito parkiranje i komentariše: "Ovo nije kazna, već VIP naknada za parkiranje gde god želite.", rekao je.

(Dejli mejl)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading