KAKAV BEZOBRAZLUK Drugarica joj se nije javljala 20 godina, a onda je od nje dobila ŠOKANTNU poruku
Foto: Shutterstock

Lažna prijateljstva, ona iz interesa, često se tako dobro sakriju, te osoba koja je predmet iskorišćavanja gotovo da i nije svesna toga sve dok joj se u jednom trenutku ne otvore oči. Upravo takav slučaj bio je sa jednom Srpkinjom, koja je svoje negativno iskustvo sa višedecenijskom prijateljicom javno podelila na društvenim mrežama.

Srpkinja koja se na društvenoj mreži Tviter (Iks) potpisuje kao "Optimalna", podelila je sa svojim pratiocima detalj iz životu, u kojem je ispričala kako joj se javila prijateljica koju nije videla godinama, a sa kojom je bila nerazdvojna u mladosti, sa željom da odsedne kod nje.

Ono što je zasmetalo i njoj i svima koji su pročitali objavu jeste činjenica da je prijateljica koja živi i radi u Australiji, godinama dolazila u Srbiju, bez da joj se javi, da bi to učinila u onom trenutku kada joj je bila potrebno da sa suprugom i dvoje dece prespava kod nje.

Uvek je želela da se uda za nekoga ko živi van zemlje

"Imala sam drugaricu iz detinjstva sa kojom sam ostala u kontaktu i posle preseljenja u drugi grad (sad je to i druga država). Za sve to vreme ona je nekoliko puta bila kod mene po bar nedelju dana, iako ima u Beogradu rodbinu.

Kada je počeo g. rat, malo je studirala, malo radila i neumorno je jurila nekog iz inostranstva da se uda. To joj je još neka baba u selu prorekla, pa je činila sve da to ispuni. Bilo ih je raznih koji su se delimično uklapali u to, ali nisu želeli brak. Dok jednog dana nije našla "princa iz Australije", našeg porekla.

Nije se javljala godinama, pa zvala da prespava kod nje

Dalje mi se godinama, tačnije 20 god. nije javila, a zatim me je našla na Fejsu, ja nju nisam mogla jer je promenila i ime i prezime. I sve bi bilo divno da nije posle uvodnih razmena uobičajenih učtivih faza pitala da li može da dođe kod mene sa porodicom, njih četvoro na nekoliko dana. Tako sa neba, pa u rebra.

A u sred radne nedelje i uobičajenog nedostatka vremena kad imaš malu decu. Eto, ne bi ona mene zvala, ali im se muževljevi alavi rođaci ne javljaju, a uvek moraju nešto da im donesu na poklon (???).

Znači godinama dolaziš u Beograd i nije ti palo na pamet da me kontaktiraš, vidiš, da se ispričamo i sad ovako. Izmislila sam neku priču i rekla da sam tada na putu. A ona je pitala, može li onda kod mojih roditelja ili brata. Zaista nisam verovala da je moguće biti toliko bezobrazan. I još mi je ponudila da ih posetim u Australiji, kao da je to blizu i jeftino kupiti kartu.

Ne moram ni da vam objašnjavam da se više nije javila.", napisala je ona u seriji tvitova koji su ostavili bez reči veliki broj njenih pratilaca.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading