Influenserka na instagramu
Foto: Printscreen/instagram.com/stepankamatto

Stefani deli sve o svom životu na mreži. Mlada žena koja je izlazila sa znatno starijim gospodinom kaže da joj ne nedostaje njegov "loš zadah" ili proteza i sada veruje da je muškarac koji traži mlađu devojku definitivno 'crvena zastava'.

Veze sa razlikama u godinama mogu privući mnogo kritika, ali jedna žena kojoj je bilo dosta da mlađi muškarci iskorištavaju njeno telo i novac smatra da ih svakako treba izbegavati nakon njenog iskustva sa mnogo starijim muškarcem.

Bivša TV rijaliti zvezda Stefani Mateo, koja je postala viralna jer je prodala svoje gasove u tegli, verovala je da će stariji muškarac biti zreliji i da je manje verovatno da će varati u poređenju sa nekim ko je bliži njenim godinama.

Tako je kada je imala 23 godine upustila se u vezu sa penzionerom, koji je tada imao 80 godina. 

Stefani, 32, pojavila se u emisiji ''90 dana za venčanje'' i sada deli sve aspekte svog života na društvenim mrežama, koje je pretvorila u unosnu karijeru. U jednom postu, koji je postao viralan otkako ga je podelila, žena je otkrila detalje svoje afere koja je podigla obrve.

Navodeći da je imala toliko stvari da kaže o vezi u TikTok klipu, koji je bio naslovljen, „Moje iskustvo u zabavljanju sa 80-godišnjakom sa 23 godine (nećete očekivati ovo)“, Stefani je rekla da joj još uvek nedostaje njen bivši koji je umro, ali bilo je stvari bez kojih je definitivno bila srećna, piše mirror.co.uk 

„Ne nedostaje mi zadah iz usta, ne nedostaje mi proteza, ne nedostaje mi koliko je mrzovoljan ujutro bio“, rekla je ona. "Znam da ljudi kažu da ne govorim loše o onima koji su preminuli, ali on je i dalje bio moj bivši."

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading