ispovest trudnice
Foto: Printscreen/tiktok.com/emiandandrew

Emi, koja je tada bila u petom mesecu trudnoće, u svom viralnom videu objasnila je kako je došla u teretanu noseći kratki top bez rukava i patike. Napomenula je da je teretana koju redovno posećuje uglavnom namenjena bodibilderima, pri čemu su većina članova muškarci.

Iako su na zidovima teretane fotografije bodibilderki u bikinijima, pravila teretane ne dozvoljavaju vežbanje u sportskom grudnjaku, zbog čega je Emi odlučila da nosi majicu bez rukava.

U videu je opisala kako joj je vlasnik teretane prišao i rekao: "Moja žena ima problema s onim što trenutno nosiš", insistirajući da mora obući top, iako je Emi objasnila da nosi top, a ne sportski grudnjak. Takođe je ukazala na druge žene u teretani koje su nosile sličnu odeću kao ona.

Emi tvrdi kako joj je vlasnik naposletku rekao kako joj "možda ni ne treba članstvo" u njegovoj teretani, na šta je ona odgovorila da ne želi da vežba u teretani koja je tako tretira.

"Mislila sam da pokazujem poštovanje, ali iskreno, bilo je prilično uvredljivo", zaključila je Emi, a mnogi su stali u njenu odbranu, piše kurir.rs

"Ko je još automatski zakolutao očima čim je čuo reči 'žena vlasnika' i 'kratki top'", "Supruga nije imala problem s tvojom odećom... Imala je problem s time što si neverovatno prelepa" i "Zašto uopšte postoji dres kod?", neki su od komentara.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading