autobus
Foto: Alo/Printscreen

Autobus na liniji 511 koji saobraća od Sremčice do Beograda na vodi, koji već uveliko zovu "ukleti" zbog gotovo svakodnevnih incidenata, jutros se zapalio, ali se i jučerašnja scena još prepričava.

Viralni snimak pojavio se na Instagram stranici "moj_beo_grad_" gde se vide razvaljena vrata i putnica koji ih pridržava da ne otpadnu skroz!

"Linija 511, lokacija Sremčica", kratko piše u opisu videa na kom se jasno može videti da se jedno vratno krilo naprasno otkačilo i palo tik pred putnicu koja se nalazila u blizini.

"Sremčica - put do pakla"

Putnici više ni ne opisuju previše sam događaj, jer se toliko toga na ovoj liniji izdešavalo i dešava svakodnevno, da su putnici nekako već i oguglali. Praktično je postalo dovoljno reći - Linija 511. Doduše, i da se ne napiše koja linija je u pitanju, velika je verovatnoća da je baš ova, kao što je to neko u komentarima i primetio: "Nema potrebe da se piše koja je linija".

"Znao sam da je 511", "Neko bacio vradžbine na 511, svaki dan nešto...", "Ovo je ko zna koji snimak po redu za 511! Strašno!", "Ima li dan da se 511 ne raspadne", "Treba snimiti film sa nazivom 'Sremčica put do pakla'"... nizali su se komentari.

Ono što je najbitnije, vrata punicu nisu povredila, ali ne možemo ni da zamislimo taj stres kojima su putnici tokom ovih 20 kilometara vožnje izloženi za jednu tako običnu, svakodnevnu stvar - putovanje do posla, škole, fakulteta...

Odgovor prevoznika: "Vrata su razvalili putnici"

Kako navodi RTS, "Avala bus 500", nadležan za liniju 511, saopštio je da se incident dogodio juče i da su "vrata razvalili putnici".

"Autobus je odmah isključen iz saobraćaja", rečeno je iz "Avale bus 500" za Beogradsku hroniku.

"Ukleti autobus"

Ipak, putnici koji često koriste autobus na liniji 511 navode da su problemi sa ovom linijom česti, što govori i podatak da je 511 autobus proglašen za jednog od najgorih i sa najviše incidenata - zbog čega je nazvan "ukletim".

Dokaz tome je i snimak autobusa koji se rano jutros zapalio, nakon čega je počeo da se širi gusti dim.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading