JELE SU JOJ SE TREŠNJE U JANUARU Mladić ispunio želju supruzi dok čeka porođaj, i to pomoću ŠTAPA I KANAPA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: RINA

Kad je ljubav, nema prepreka i sve je moguće, pogotovo kada hoćemo da ulepšamo dan onima koje volimo. A najbolji primer toga došao nam je sa Tvitera, gde je mladić iz Srbije pokazao kako se voli i brine o svojoj lepšoj polovini dok čeka na porođaj.

Mladić iz Srbije po imenu Davor, objavio je na društvenoj mreži Tviter snimak nastao ispred jednog porodilišta a na kojem se vidi kako svojoj dragoj koja čeka porođaj dotura voće i to uz pomoć štapa.

Kako je naveo u opisu snimka njegova izabranica je izrazila želju za voćem, što je njemu bilo sasvim dovoljno da se sa kesom istog pojavi ispod prozora sobe u kojoj je bila smeštena pred porođaj, a zatim štapom doturi kesu do drage.

"Štap i kanap" parola snađi se

"Trudnica hoće voća. Dobro je da je soba na visokom prizemlju u porodilištu. Brojimo sitno, sitnije…", napisao je on kratko.

U komentarima koji su nastupili korisnici su pisali svoja iskustva, navodeći kako su "štap i kanap" rešenja uvek u modi kada se radi o ispunjavanju onih malih želja u drugom stanju.

"Ja sam samo pljeskavice donosio kad je moja rodila ćerku.", "Imala sam dugačak kanap kojim sam preuzimala kese jer soba gde sam ležala je bila na drugom spratu", "Moja je tražila trešnje u januaru", bili su samo neki od komentara ispod snimka koji je oduševio veliki broj tviteraša.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading