šuma, žbunje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Misteriozna zaključana zelena kutija pronađena je u Plavim planinama, a mnogi Australijanci nagađaju šta bi moglo biti unutra.

Fotografija kutije objavljena je na Reditu u ponedeljak, a pronašao ju je radoznali državljanin Australije, kako se navodi na dnu pešačke staze u Katumbi, na zapadu Sidneja.

Kutija je pronađena skrivena u šumi i savršeno se stopila sa drvećem i okolnim grmljem. Ipak, više od njenog izgleda ljude je više zanimalo šta se nalazi unutra.

"Šta je u kutiji?", pisalo je u opisu fotografije.

"Zaključano je i prikovano za drvo u prolazu Dardaneli na dnu Džinovskog stepeništa.“

Korisnici nagađaju o čemu se radi

Korisnici Reddita započeli su da spekulišu su o tome šta bi moglo biti unutra.

"Pun je alata za rad na šinama, samo bi se kreteni petljali sa tim jer će radnici morati da ih unose i izlaze svaki dan.

U međuvremenu, drugi su dali vrlo kreativna nagađanja o tome šta bi moglo da se nalazi unutra, a spisak je išao od "delova tela" do "municije". Bilo je i onih koji su pisali kako se možda radi o skrivenoj kutiji sa blagom "Geokeš".

Naime, ovaj vid zabave i avanture globalno je popularan unazad nekoliko godina. Širom sveta ljudi skrivaju kutije na otvorenom, a drugi uz pomoć GPS uređaja ih traže u živopisnim avanturama.

(Dejli mejl)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading