BORBA ZA ŽIVOT I BEZUSLOVNA LJUBAV Prevremeno rođeni blizanci uslikani u inkubatoru (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Neverovatan snimak dvoje blizanaca koji leže zagrljeni u inkubatoru brzo je postao viralan u svetu onda kada ga je na svom X profilu (nekadašnjem Tviteru) objavio turski doktor M. Kadri Akboga. Zbog prizora mališana koji spokojno spavaju jedan do drugog mnogi su priznali da ništa lepše dugo nisu videli.

"Prevremeno rođene bebe, blizanci se leče zajedno u istom inkubatoru nakon rođenja, baš kao i u maminom stomaku", napisao je doktor, inače interventni kardiolog, u opisu svog videa.

Prekriveni belim ćebetom sa svim pratećim aparatima koji će im omogućiti što bolje lečenje i razvoj, dve bebe su spavajući grlile jedna drugu. Doduše jedna je bila aktivnija i u toku sna, te pipala rukama svog brata/sestru, što je video dodatno učinio slađim.

"Jednostavno ljubav"

Video je naravno istopio srca ljudima širom sveta.

"Sigurno spavanje zagarantovano ako grlite svog brata ili sestru", "Iako mnogima od nas to može izgledati kao vrlo jednostavna i obična situacija, to je čudo Božije", "Sjajan video", "Dve lepote su me naterale na suze, predivno", "Toplo mi je oko srca dok ih gledam", "Kakva povezanost, jednostavno ljubav", "To je ta specifična veza "bili su samo neki od mnogobrojnih komentara ispod videa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading