influenser pomaze beskućniku
Foto: Printscreen/tiktok.com/itserikslife

Nažalost, često se osećamo bespomoćno u pružanju pomoći, osim što nekada neko može da im pruži novčanu pomoć koja je daleko od rešavanja njihovih stvarnih problema. Neki ljudi čak okreću glavu, ignorišući ih, i ne želeći da se suoče sa njihovim patnjama. Ipak, uvek postoji bar jedan čovek koji će se zaustaviti i poželeti da pomogne.

To je učinio i Erik, jedan od poznatih influensera, koji nije mogao da ostane ravnodušan prema jednom beskućniku kojem je video da je potrebna pomoć. Iako je većini influensera cilj da zarađuju reklamirajući se na platformama poput TikToka, postoje i oni koji se fokusiraju na pomoć drugima, kao što je ovaj TikToker što jasno naglašava u svojoj biografiji na profilu.

U jednom snimku koji je objavio na TikToku, objasnio je kako je primetio beskućnika koji je već 9 godina bez krova nad glavom i odlučio da priđe i porazgovara s njim. Influenser je oprezno pristupio i upitao ga šta bi želeo da pojede, na šta mu je beskućnik odgovorio da bi voleo čizburger. Tako su krenuli u potragu za restoranom brze hrane.

Kada su pronašli lokal gde su odlučili da pojedu, Erik je iskoristio vreme dok su jeli da pronađe frizera koji bi mogao da pomogne beskućniku da sredi izgled. Iako su ih u jednom salonu odbili, Erik je kontaktirao najboljeg frizera na Floridi i zamolio ga da dođe na tu lokaciju. Dok je čekao frizera, Erik je sa beskućnikom otišao u kupovinu odeće i obuće kako bi mu pružio dodatnu podršku.

@itserickslife $1000 Life-Changing Makeover For A Homeless Man pt 2 ❤️🙏 #explore #payitforward #foryou #fyp ♬ original sound - erick

Kada je frizer stigao, započela je transformacija beskućnika. Ispod zapuštene kose i brade, počele su se nazirati konture mladog muškarca koji nije izgubio nadu. Dok je frizer radio svoje, Erik je bio uz beskućnika, pružajući mu podršku. Nakon završetka frizure, Erik je platio beskućniku noćenje u hotelu kako bi imao mesto za odmor i higijenu, piše espreso.rs

Međutim, sledećeg dana, Erik je saznao da je beskućnik napustio hotel. Iako je planirao da provedu dan zajedno, ovo je razočaralo tiktokera, ali njegovi pratioci su ga podsetili da je važno razumeti potrebe beskućnika i da možda ne želi da prihvati pomoć iz različitih razloga.

Iako je ova priča imala neočekivan obrt, Erik ne odustaje od svog cilja da pomogne beskućniku. Pozvao je svoje pratioce da mu jave ako pronađu beskućnika kako bi mu pružili potrebnu podršku.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading