radnik mesi testo
Foto: Printscreen/twitter.com/mrjeffu

Video je snimljen u ogranku lanca Amagasaki u prefekturi Hjogo u Japanu i postavljen na sajtu foruma Bakusai. Na njemu se vidi zaposleni, koji nosi Domino brendiranu uniformu i plave rukavice, kako mesi testo i razgovara sa osobom iza kamere. Zatim poseže do lica i izgleda da stavlja prst u nos, pre nego što ga obriše o testo ispred sebe.

Video je ubrzo postao viralan i nekoliko sati nakon što je objavljen, domino picerija u Japanu se izvinila zbog "neprikladnog ponašanja" svog zaposlenog.

„Duboko se izvinjavamo što smo našim cenjenim klijentima prouzrokovali neprijatnost“, dodaje se.

Video je snimljen nakon što se filijala zatvorila i prikazao je kako se testo priprema za 24-časovni proces fermentacije, saopštio je Domino. To je značilo da nije korišćeno ni u jednoj pici i da je sada odloženo, piše skynews.

Rad u filijali je, takođe, obustavljen, a zaposleni će biti kažnjen u skladu sa smernicama kompanije, objavio je "Džepen tajms".

Ovaj incident se dogodio nakon što su nedavno tri osobe uhapšene nakon niza video snimaka o "suši terorizmu" postavljenih na internetu u Japanu.

Na jednom video snimku se vidi muškarac kako liže vrh flašice soja sosa u suši restoranu na pokretnoj traci, pre nego što je polizao prst i dodirivao komade sušija za koje se veruje da su namenjeni kupcima.

Na drugim snimcima se vide ljudi koji stavljaju vasabi na suši kupaca i ližu kašiku iz posude zelenog čaja u prahu.

Tri osobe koje su bile deo iste grupe uhapšene su pod sumnjom za nasilno ometanje poslovanja, izvestila je novinska agencija Kjodo ranije ovog meseca.
BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading