nega kod kuće
Foto: Printscreen/tiktok.com/nazeea

Nazea, 24, koja živi u Torontu i objavljuje na TikTok-u kao nazeea, voli svoju ličnu rutinu održavanja „uradi sam“. U viralnom videu, koji je pregledan više od 7,8 miliona puta otkako je podeljen 7. februara, pokazala je svoju rutinu depilacije kod kuće, nakon čega je usledio manikir kod kuće. 

Žena je na TikToku podelila svoju rutinu lepote kod kuće, koja joj verovatno štedi stotine dolara svakog meseca. Influenserka na društvenim mrežama uspela je da glatko ukloni sve dlačice sa lica, napravi piling lica i nanese sveže akrilne nokte, sve bez pomoći profesionalca iz salona. Koristila je i serum za lice, piše newsweek.com.

Procenjuje se da joj je rutina lepote kod kuće, koja je uključivala novi set lažnih trepavica i masku za lice, uštedela do 300 dolara mesečno. Nazea, koja ima preko 242.000 pratilaca na platformi, napisala je objavu: „Mnogo potrebno“.

Šta kažu komentatori?

Od kada je podeljena na platformi društvenih medija, objavu je lajkovalo preko 1,1 milion TikTok korisnika i komentarisalo je više od 4.000 puta. Mnogi gledaoci su se osvrnuli na Nazeinu rutinu štednje novca, a neki su istakli koliko novca misle da je ona uštedela.

„Način na koji bukvalno vidim razliku u vašoj koži nakon te maske“, napisao je jedan korisnik.

Drugi je dodao: "Potrebno je da postane poznata kao Mone."

„Sama depilacija obrva čini vas ELITNIM“, napisao je treći korisnik.

Četvrti korisnik je napisao: „Sa lakoćom ste uštedeli 6540,34 dolara.“ „Upravo sam uštedeo 1.000 dolara“, dodao je drugi TikToker. Drugi korisnik je prokomentarisao: „Vodič za depilaciju obrva koncem, molim ?'' 

BONUS VIDEO 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading