prevarena supruga
Foto: Printscreen/tiktok.com/cherrybombsquad007

Na laptopu je pronašla razgovore koje je vodio sa svojim drugim "devojkama" sa strane, koji su se činili brojnim i uključivali laži kojima je lagao ostale žene. Neki od njegovih izmišljenih scenarija uključivali su navodnu "nesreću" zbog koje je partnerka navodno u komi ili laži o tome kako je njegova žena varala njega, a ne obrnuto.

Pregledajući bankovne izvode, otkrila je da je njen suprug trošio stotine dolara na sajtove za odrasle i kupovao poklone za svoje "onlajn devojke".

Iako su je ova otkrića šokirala i naljutila, mama je primetila da je proces tuge olakšan, jer je shvatila da nikada zapravo nije poznavala pravog njega. Iako nije mogla da ga pozove na odgovornost, ovo iskustvo joj je pomoglo da se suoči sa tugom.

,, Dok sam se spremala da isključim računar, na ekranu mi se pojavila još jedna poruka: "Tako mi nedostaješ, dušo. Facetime večeras."

,,U tom trenutku sam shvatila da nikada zapravo nisam poznavala pravog njega. Još sam ljuta, ali nikada neću dobiti odgovore na svoja pitanja.'' rekla je u svom "TikTok" videu i dodala:

,,To je ostala velika frustracija, nisam mogla ni da ga pozovem na odgovornost niti da mu uručim papire!'' rekla ova domaćica za the sun

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading