Snežana Borjan
Foto: Printscreen/Printscreen

Snežana Borjan, danas je srećno udata žena, a nedavno je otkrila da je svog sadašnjeg supruga, fudbalera Milana Borjana, upoznala sasvim slučajno, ali da je to bila ljubav na prvi pogled, kako kaže Snežana, odmah je znala da je on čovek za nju.

Umesto poziva u pomoć oko organizacije bratovljevog rođendana u dm tada golmana Radničkog iz Niša stigla je fotografija.

- Želela sam da organizujem rođendansko iznenađenje svom bratu, koji je u to vreme igrao u istom klubu sa Milanom- ispričala je Borjanova.

Snežana Borjan

Printscreen

 

Snežana se nadovezala:

- Bila mi je potrebna pomoć nekog od njegovih kolega, a pošto nisam imala Milanov broj, na predlog prijateljice poslala sam mu poruku na "Instagramu", koji sam neposredno pre toga počela da koristim- priznala je Snežana.

- Zapravo, umesto tekstualne poruke, slučajno je otišla moja “napućena” slika, pripremljena za profil - ispričala je Sneža svojevremeno za Hello! 

Snežana je otkrila da je pre braka, izdržavala svog sadašnjeg supruga:

- Kada smo počeli da se zabavljamo Milan je živeo kod mene u stanu. Nije bio u dobroj finansijskoj situaciji, jer je sav novac trošio na putovanja i izlaske- rekla je Snežana

Priznaje da su sve što imaju, zajedno stvorili: 

- Tad sam ga izdržavala i on to danas svima priča, nije ga sramota. I ne treba, jer smo sve što imamo stvorili zajedno", ispričala je Snežana gostujući na "Hype" televiziji i otkrila da su joj prijatalji govorili da ne treba da se uda za Milana.

Podseimo, Golman je jednom prilikom otkrio kako je počelo njihovo zabavljanje. 

- Bio je to naš prvi izlazak i sećam se da smo bili na jednoj pumpi... Hteo sam da je poljubim, ali nisam znao kako. Pitao sam je da li nosi veštačke trepavice, a ona mi je odgovorila da su njene. Rekao sam joj:,,Zažmuri da vidim." Kada je zatvorila oči, počela je naša priča- ispričao je Milan.

BONUS VIDEO

services.brid.tv

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading