Zubi
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Jedna korisnica TikToka doživela je nesvakidašnju neprijatnost u izlasku, ali zahvaljujući ležernom odnosu prema onome što je zadesilo, njen video je postao viralan sa preko sedam miliona pregleda na ovoj društvenoj mreži. U glavnoj ulozi su bili, ni manje ni više nego njeni zubni implanti.

Video pod nazivom "Napuštam ovaj klub zauvek" postao je veoma popularan zbog nimalo prijatnog iznenađenja koje je doživela tiktokerka Kris prilikom noćnog izlaska.

Želela blistav osmeh - ali ne bukvalno

Naime, ona je sasvim slučajno otkrila da joj zubni implanti koje je ugradila sijaju neonskim sjajem pod tamnim svetlosnim efektima kluba u kojem se nalazila.

@beyonceibnidas

Im leaving this club forever ♬ original sound - Krys Tha Sis

- Ovo je nešto na šta bi vaš zubar trebalo da vas upozori, posebno ako volite da idete u klubove - izjavila je Kris.

Kako kaže, naučila je lekciju na teži način, osmehujući se u klubu.

Svoje iskustvo odlučila je da podeli sa pratiocima, a sve je izgledalo utoliko bizarnije što su njeni pravi zubi pod ovim istim svetlom izgledali tamno ljubičasto - gotovo crno.

Komentatori ispod njenog videa izrazili su joj podršku nakon njenog duhovitog otkrića.

- Dentalni implantati su skupi, nosite ih sa ponosom! - našalila se jedna komentatorka.

Mnogi su njen potez shvatili odličnim načinom da se izbori sa neprijatnošću koja ju je zadesila, a bilo je i onih koji su shvatili da im se možda isto dešava u noćnim izlascima, a da toga uopšte nisu bili svesni.

(New York post)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading