Vrtić
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ako vam dete već neko vreme ide u vrtić, vrlo je verovatno da do sada imate iskustva u vezi sa tim šta je potrebno da mu spakujete, a šta ne. Međutim, ako vaš mališan tek kreće u obdanište, pomoći će vam saveti bivše medicinske sestre po imenu Heder koja je radia u vrtiću - evo šta nikako ne treba da pakujete u dečji ranac.

Najpre, Heder je u videu koji je objavila na TikToku rekla da nikako ne treba da dete ubacite lek u ranac, ukoliko inače pije neki lek. Savet je da uvek obavestite vaspitače da u dečjoj torbi ima određeni lek, ukoliko je potrebno da daju mališanu.

Drugi savet je da u rancu ne ostavljate nikakve vredne stvari, zapravo ništa što bi vam bilo žao da ostane u vrtiću.

"Verujte mi, nalazila sam svašta u dečjim torbama, zato savetujem da nedeljom uveče, pre nego što dete pošaljete u vrtić, proverite da vam nešto nije ostalo u torbi tokom vikenda", kaže ova sestra.

Bivša medicinska sestra savetuje i da nikako sa detetom u vrtić ne šaljete brojne igračke u rancu, kako roditelji često rade.

"Postoji toliko toga o čemu treba misliti i na šta treba paziti, tako da ako ima veliki broj igračaka za koje se ne zna koje su čije, vrlo je verovatno da će se izgubiti".

Na kraju, medicinska sestra iz vrtića savetuje da ne šaljete ništa na šta niste stavili etiketu sa imenom svog mališana.

"Stavite etikete na sve, zahvalićete mi kasnije", poručila je Heder.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading