čišćenje slavine svećom
Foto: Printscreen/titok.com/thegoodlifehack

Ponekad je korisno okrenuti se prirodnim metodama kako bismo održali dom čistim. Jedan od neobičnih načina je korišćenje sveće za čišćenje slavina u kupatilu i kuhinji. Iako možda zvuči neobično, primjenom ovog trika možete primijetiti razliku.

Zamislite da ste temeljno očistili celo kupatilo, od poda do plafona, ali primetite da vam baterija slavine nije baš najčistija. U tom slučaju, možete uzeti sveću i krenuti s čišćenjem, piše telegraf.rs

Ovaj način čišćenja neće vam oduzeti puno vremena, a sve što trebate je da pređete svećom preko zaprljane slavine, ili kako se taj deo inače naziva.

Vosak koji se nalazi u svećama može pomoći u uklanjanju nečistoća na slavinama. Potrebno je samo da temeljno pređete svećom preko cijele površine slavine, a zatim uzmete krpu i obrišete tragove. Nakon čišćenja primetićete novi sjaj.

U komentarima ispod snimka možete pročitati samo pohvale i zahvalnosti jer je ovaj trik mnogima pomogao u čišćenju doma: 

BONUS VIDEO

@alo_portal Da možete da se pretvorite u bilo koju životinju na jedan dan, koju životinju biste izabrali? 🦁 #alo #alodnevnenovine #aloonline #fypシ゚viral #fypシ #viralvideo #fy #zivotinje ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading