Prirodni bazen
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Sofi Kovik, Tiktokerka i ponosna vlasnica male moderne kuće u Australiji, privukla je veliku pažnju javnosti snimkom koji je podelila na ovoj društvenoj mreži. Sofi je u okviru svog imanja napravila jedan kutak u kome posebno uživa. U pitanju je prirodan bazen.

Sofin životni “kutak” je oduševio više od 302.000 pratilaca na Tik-toku. Ona je stvorila svoj jedinstveni kutak na prostranoj farmi, a direktno iz kuhinje ima pogled na svoj prirodni bazen. Njen nekonvencionalan način života izazvao je brojne polemike na mrežama. Dok su je jedni podržavali zato što živi u skladu sa prirodom, drugi su tvrdili da rizikuje brojne zaraze jer se kupa u nehigijenskim uslovima.

- Kome treba pedikir kada imate prirodni bazen - našalila se Sofi uz video u kome se vidi kako je noge uronila u bazen, dok joj punoglavci grickaju prste, piše britanski San.

Mnogi njeni pratioci na Tik-toku priznali su da se ni za živu glavu ne bi kupali na takvom mestu.

- Mislim da bih plakala, užasavam se riba!

- Ma ovde garant ima i zmija! Nikada ne bih smeo da plivam u prirodnom bazenu.

- Zar ne plivate svi u morima ili jezerima? Ovo je isto tako, samo manje.

- Nije isto! Jezero je ogromno a ovo je kao bara sa ustajalom vodom.

- Izgleda prelepo, ali ja ni za živu glavu ne bih smela da se mkupam na tom mestu. garant bih zaradila neku infekciju.

- Je li iko od vas ikada plivao u reci, jezeru, moru, okeanu? Sasvim normalna stvar!

- Ovo je prelepo, toliko očajnički bih volela da imam ovakav prirodni bazen!

Za razliku od konvencionalnih bazena njeno mesto za plivanje je dom lokvanja i brojnih drugih biljaka, punoglavaca i minijaturnih morskih majmuna koji, kako je objasnila Sofi, čini uspešan ekosistem odmah pored njenog doma. Iako je mnogima bilo neobično da se u tome kupa ona to vidi kao sastavni deo svoje vizije savršenog života za nju i njenog psa.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading