venčanje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Mnogi usvojitelji često su vrlo uporni u nameri da deca, čij su oni sada zakonski roditelji, upoznaju i biološke roditelje, ukoliko oni to žele, da predupredili potencijalni incest.

Međutim, kada pronađete izgubljeno dete, teško da socijalne službe imaju bilo kakve podatke o biološkoj porodici, pa vam se može desiti što i jednoj devojci iz Kine koja je na sopstvenom venčanju upoznala ženu koja ju je rodila.

Sve se desilo u Sudžouu, provinciji Đangsu u Kini 2021. godine. Jedna Kineskinja ženila je sina, a onda je primetila mladež na ruci svoje nove snaje, koji je bio sličan onom na ruci njene davno izgubljene ćerke. Nije želela da odmah napravi scenu, pa je prišla roditeljima svoje snaje i pitala ih da li je ona kojim slučajem usvojena pre više od 20 godina. Nevestina porodica je bila zbunjena pitanjem, jer je to bila tajna.

Ipak, na kraju su joj otkrili da su pre mnogo godina pored puta pronašli devojčicu koju su odgajali kao rođenu ćerku. Na kraju je majka shvatila da je to zaista njena izgubljena ćerka.

Čuvši priču, mlada je briznula u plač i želela je da sazna više o svojim biološkim roditeljima jer nije znala ništa o tome. Potom je mlada opisala dan venčanja i trenutak upoznavanja biološke majke kao "srećniji od samog dana venčanja".

Istovremeno je brinula o udaji jer joj je budući muž zapravo brat, ali svekrva je otkrila da je i on usvojen, tako da zapravo nisu brat i sestra.

Naime, žena je davno usvojila dečaka nakon što je izgubila svaku nadu da će pronaći nestalu ćerku. Tražila ju je godinama, ali uzalud. Mladi je laknulo kada je to saznala i par je završio svoje svadbene rituale.

(Srbijadanas)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading