domaćica pred spavanje
Foto: Printscreen/TikTok.com/thejennamitchele

„Prava domaćica“ tvrdi da „blokira“ svoju bebu do 7 ujutru većinu noći. Majka dvoje dece Džena Mičel tvrdi da je žena koja ostaje kod kuće i koja je potpisala predbračni ugovor „gde je obećala da će ostati zgodna.“

A deo njene rutine lepote je da dobije solidnih osam sati dok neko drugi brine o njenoj bebi, piše the sun. 

Džena, koja ima 30 godina, dočekala je dete sa suprugom u jesen prošle godine. U to vreme je pozvala druge žene da „mudro biraju tate za svoje bebe“.

Sada ima noćnu medicinsku sestru koja radnim danima provodi veče u njenoj kući da brine o novorođenčetu dok ona spava.

Ona se našalila na TikTok-u da je njena beba "blokirana do 7 ujutro" kada u večernjim satima stigne profesionalna dadilja.

Noćna medicinska sestra, poznata i kao noćna dadilja, je obučeni stručnjak za negu beba sa velikim iskustvom u brizi o novorođenčadi. Oni pomažu roditeljima oko noćnog hranjenja, rutine odlaska na spavanje, dojenja i bilo kakvih problema sa spavanjem. Većina noćnih medicinskih sestara obično radi između 21:00 i 7:00 ujutru, ali o ovim satima se može pregovarati.

„Kada se vaša beba probudi da jede, noćna dadilja će se pobrinuti da se uspostavi rutina hranjenja“, objasnili su stručnjaci iz Night Nannies. „Ona će obezbediti da vaša beba ostane budna kako bi se dobro nahranila, a zatim će ušuškati vašu bebu.

„Često majke pogreše tokom hranjenja i možda nemaju energije da troše vreme na umotavanje ili smeštanje svoje bebe ako su umorne. „Ovo može dovesti do toga da se beba ponovo probudi u kratkom periodu, što zahteva dalje umotavanje i možda još jedno hranjenje.'' 

 "Noćna dadilja će se pobrinuti da sve ostane na pravom putu dok se vi naspavate."

Džena, koja sebe naziva "pravom domaćicom Čikaga" na društvenim mrežama, navodno plaća oko 635 funti nedeljno za svoju noćnu medicinsku sestru. Ona kaže da njen muž vikendom preuzima ulogu kasno u noć.

"Svako iskustvo je drugačije i morate da radite ono što vam odgovara!" napisala je u komentarima svog sada viralnog TikTok videa.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading