pauk u usisivaču
Foto: Printscreen/Titok.com/lucetteromy

Australijska Tiktokerka lucetteromi je pokazala šta je pronašla kada je usisala svoju sobu.

Pošto je pažljivo usisavala oko jastaka, primetila je da nešto gmiže. Brzo je identifikovala stvorenje kao pauka sa levkastom mrežom, koji je veoma otrovan za ljude, i koji u roku od 15 minuta može da ubije osobu manje veličine, piše ladbible.

Naravno, ovo nije ono što neko želi da nauči da vreba odmah iza jastuka u njihovoj spavaćoj sobi.

U svom videu je rekla: „Ovo je kada sam usisavala svoju sobu dok sam živela u Australiji. „I usisala sam iza jastuka koji je bio na mom podu, i usisala pauka, koji je jedan od najsmrtonosnijih pauka na svetu.

"Ovo je prilično veliko, bilo je samo u mojoj spavaćoj sobi. Histerično sam plakala oko sat vremena i nisam spavala u svojoj sobi tri dana, tako da je to u Australiji."

U pozadini snimka mogla se čuti kako reaguje na pauka, govoreći „O moj Bože, ovo je najstrašnija stvar ikada“ i pitajući se „šta da radim“.

@lucetteromy Hi Dyson, can confirm your vacuums work great to suck up deadly spiders #aracnaphobia #funnelwebspider #australia #dyson #fyp ♬ original sound - lucetteromy

Budimo iskreni, njena reakcija je verovatno bila ono što bi većina nas uradila kada bi videli tako velikog i smrtonosnog pauka u našoj spavaćoj sobi i shvatili da je upravo tamo vrebao.

Zamislite da spavate i blaženo niste svesni da se smrtonosni pauk nalazi na pola metra udaljenosti. Skoro da poželiš da uzmeš usisivač i počneš da sređuješ kuću.

A opet, nisu svi takvi jer su neki ljudi koji uhvate rascvetalog masivnog pauka u svojoj kući prilično mirni u vezi sa situacijom. Jedan Britanac koji je u svom domu pronašao džinovskog pauka koji je iz Australije nekako obišao svet, odlučio je da pozove ljude da ga uklone.

Međutim, nakon što je saznao da će pauka, ko god se pojavi da uhvati stvorenje, najverovatnije samo uništiti, otkazao je njihovu posetu i umesto toga pozvao prijatelja koji je ponudio da udomi pauka.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Kupi cveće njemu, kad već on nije tebi: Momci koji prodaju cveće za Dan zaljubljenih postali hit na internetu ❤️ #viral #alonovine #alodnevnenovine #alo #fypシ゚viral #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading