Trojke
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen

Kesi i Džoi Rot upoznali su se na poslu 2004. godine i zaljubili se. Dve godine kasnije, venčali su se i ubrzo zasnovali porodicu. Posle dvoje dece, 2015. godine Kejsi i Džoi su saznali da će imati trojke.

Bračni par se spremao za petoro dece mlađih od sedam godina. Dve starije ćerke, Kloi (šest godina) i Tanli (dve godine), jedva su čekale dolazak novih članova porodice. Kesi je 29. januara 2016. rodila dva dečaka i devojčicu.

Kesi je petog januara prvi put držala svoje bebe, a po povratku kući par je proveo jutro pripremajući krevetac za bebe. Međutim, samo deset dana nakon što su čudesne trojke rođene, njihov život se u trenu promenio.

Dok su još bili u bolnici, lekari su otkrili da je Kesi imala krvni ugrušak u plućima, ali se ubrzo nakon porođaja osećala bolje. Dalji testovi su pokazali da više nema ugrušaka, ali da joj je srce pod pritiskom.

Ispostavilo se da je Kesi bez ičijeg znanja uzimala lekove protiv zgrušavanja, koji su u kombinaciji sa hormonima i lekovima posle porođaja imali poguban efekat. Te lekove Džoi je pronašao u njenoj torbi.

Džoi je ostao sam, u žalosti, da odgaja petoro dece kao samohrani otac. Kaže da nema reči kojima bi se opisao šok i bol koji je osetio kada je izgubio Kesi.

- Morate biti tu za svoju decu. Ne možete tek tako odustati kada znate da petoro male dece zavisi od vas. Sada svu svoju pažnju i odgovornost poklanjam ovim malim bićima, kroz njih sada živi sećanje na njihovu majku - rekao je Džoi.

(ŽenaBlic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading