Učionica sa klupama
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Učenici četvrtog razreda osnovne škole Mberi u Zengezi su, baš kao i njihova učiteljica, u ponedeljak ujutru izjurili sa nastave nakon što se, barem danas, kako tvrde, na jednoj od školskih klupa pojavio duh, prenose mediji u Zimbabveu.

Tamna figura koja je podsećala na ženu izazvala je opšti stampedo tokom kojeg je jedno dete povređeno, a policija je kasnije morala da se bavi sukobom.

Naime, kada su obavešteni o tome šta se dogodilo, zabrinuti roditelji su pohrlili ispred osnovne škole i počeli da nagađaju da je jedan od zaposlenih u školi umešan u okultizam i obožava Satanu.

Situacija je eskalirala do te mere da je jedan roditelj uhapšen, a novinari portala H-Metro čuli su dalja šokantna svedočenja drugih okupljenih ljudi. Tako je jedan roditelj rekao da to nije prvi takav slučaj zabeležen u toj obrazovnoj ustanovi: „Ima nešto što plaši našu decu.

Ta žena je viđena kako sedi na stolu, zbog čega je učiteljica i deca pobegli iz razreda, “, ispričao je uznemireni roditelj. U međuvremenu, službenici Ministarstva za osnovno i srednje obrazovanje već su posetili školu i otvorili istragu.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading