beba
Foto: Profimedia/Anna Grigorjeva / Panthermedia / Profimedia

Žena je napala svoju svekrvu nakon što joj je bez njene dozvole dala sladoled od 10 nedelja. Ranije ove nedelje, anonimna majka, za koju se veruje da je iz SAD, podelila je svoju dilemu na Reddit forumu posvećenom pomaganju ljudima da upravljaju odnosima sa majkama svog partnera.

Žena je objasnila kako je njena svekrva 'nikada nije zaista volela' i čak ju je nazivala 'inkubatorom' tokom cele trudnoće.

- Ona je uvek pokušavala da kontroliše mog muža i učini da moj savet bude pogrešan, bez obzira šta radim i kako radim - navela je ona. Insistirajući da ne izmišlja, žena kaže da je čak i baka njenog partnera rekla njenoj ćerki da počne da bude ljubazna prema njoj. Dok je bila trudna, žena kaže da njena svekrva 'nikada nije došla' da proveri nju ili bebu. Međutim, kaže da je majka njenog partnera dala svojoj unuci sladoled ili glazuru za torte.

- Ne znam zašto to radi, i suprug i ja smo joj nekoliko puta govorili da to ne radi - objasnila je ljutita mama.

Zdravstvene organizacije navode da proizvode koji sadrže kravlje mleko ne treba davati bebama dok ne napune najmanje šest meseci, jer protein može da utiče na njihove bubrege. Uprkos tome što joj je stalno govorila da ne hrani njihovu ćerku, žena kaže da je njena svekrva lukavo dala svojoj desetonedeljnoj devojčici da proba sladoled tokom vikenda.

- Znam da je to uradila jer je posle priznala mom mužu - objasnila je ona. Kao rezultat toga, žena kaže da je njena beba imala uznemiren stomak i dobila osip koji je od tada nestao.

- Iako je naizgled dobro, ne mogu da oprostim svekrvi. Znala je da nije u redu, inače se ne bi krila - rekla je njena majka.

Iako je ženin muž obećao da će to rešiti sa svojom majkom, ona kaže da sada želi privremeno da prekine veze kako bi je naučila lekciju. Zatim se obratila forumu da pita da li je preterala ili bi trebalo da zabrani svekrvi da se na neko vreme viđa sa unukom. Žena je naišla na ogromnu podršku drugih članova foruma - a većina je tvrdila da je uradila pravu stvar.

- Povredila je vaše dete nakon godina pokušaja da vas povredi. Čak ste i blago reagovali - navodi jedan od komentatora.

- Prekinuo bih veze sa njom dok ne pokaže kajanje zbog svog ponašanja i dok njen muž ne bude mogao da se nosi sa njom, a da vas ne napadne. Predlažem i konsultaciju sa stručnjakom - prokomentarisao je neko.

- Da je neko od mojih roditelja to uradio i tako neodgovorno se ponašao prema mojoj deci, utakmica bi bila gotova - jedan je od komentara.

- Rekao bih im da nikada više neće smeti da budu u blizini moje dece dok se ne izvine - savetuje jedan od komentatora. Ljudi smatraju da pravila treba poštovati, mnogi ih podržavaju. Majka kaže da je sada ređe viđaju i da je ne puštaju samu sa bebom.

- Žali se da ne poznaje svoje unuke, ali ako ne može da nas poštuje kao roditelje, to je posledica, neka plati - piše Dejli mejl.

(24sata.hr)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading