Slavija
Foto: Alo/Printscreen/Naxikamere

Stranac koji je došao u Beogradu odlučio je da podeli na društvenim mrežama kako doživljava vožnju u našem glavnom gradu. Za upravljanje vozilom na kružnom toku na Slaviji je ispričao da je bilo kao da se našao u ratu. 

Stranac je na video-snimku napisao:" Dan 2, vožnje u Beogradu". "Brat, slušaj, slušaj, slušaj... Srbija, šta je ovo? Šta radiš, brate, šta radiš? Ne mogu da verujem ljudi da vi zauzimate prvo mesto što se tiče najluđih vozača. Ne znam kako vozači autobusa voze, ali oni idu brzinom od hiljadu kilometra na sat", ispričao je stranac. 

Zatim je naveo da je otišao na kružni trg Slavija. "Ne znam, mesto je kao pravi rat", kazao je. Nakon toga je naveo da je još gore pronađi mesto za parking. "Proveo sam tri sata tražeći mesto. Vozim ovaj veliki džip i vidite sam blizu drugog vozila i nemam mesta da izađem napolje", ispričao je stranac koji je iz svog vozila morao da izađe preko suvozačevog mesta. 

"Katastrofa, lele, bože moj, auuu, to ludo, ludo", kazao je stranac. Dodao je i da je još gore to što vozači nemaju strpljenja i da se na svaki sekund čuje kako neko trubi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading