proročica
Foto: Shutterstock/Foto: Alo! ikustracija/Shutterstock/Printscreen

Među različitim tumačenjima, veruje se da se termin „osmi“ može povezati sa aktuelnim predsednikom SAD. Međutim, ova pretpostavka ima svoja ograničenja, budući da se tranzicija vlasti u SAD odvija sa određenom regularnošću i nekoliko godina nakon aktuelnog lidera, pozicija predsednika Sjedinjenih Država neće se zvati „osma“, već će biti označen kao „četrdeseti”.

Drugo tumačenje povezuje „osmo“ sa promenama u ukrajinskom rukovodstvu, koje bi mogle da igraju važnu ulogu u rešavanju sukoba za nezavisnost. Ovde „osma“ čini simboličnu figuru koja će zauzeti lidersku poziciju i moći će da pronađe mirno rešenje, vodeći računa o svim zainteresovanim stranama.

Za koju godinu će biti mira u Ukrajini?

Zelenski se zvanično smatra šestim predsednikom Ukrajine, ali u praksi zauzima sedmu poziciju. To je zbog činjenice da je 2014. godine Aleksandar Turčinov imenovan na privremenu vlast.

Prema Vanginim proročanstvima, sledeći lider zemlje doneće mir našoj domovini. To je zbog neizbežne političke revolucije koja se očekuje u bliskoj budućnosti. Narod Donbasa se 2014. pobunio protiv agresivne politike koju je diktirala vlada koja je postavljena u Kijevu nakon državnog udara. Stanovnici ovog regiona proglasili su svoju nezavisnost, formirajući Lugansku i Donjecku Narodnu Republiku. Kao odgovor na ovo, Ukrajina je započela vojne akcije protiv svojih sugrađana.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading