prsten
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Test podsvesti često može otkriti neke zanimljive detalje o našem karakteru koje verovatno nismo znali. Tako vam prsten koji vam se dopada može dati neke odgovore o vama samima, piše Telegraf.rs. Izbor prstenja posebno je karakterističan za žene, pa izaberite ono koje vam se najviše dopada i pročitajte šta ono govori o vama.
 

Prsten broj 1

Vi ste kraljica koja ume da ceni sebe. Otvoreni ste, kako prema sebi tako i u odnosu sa drugima. Ponekad vaši najbliži pate zbog vaše grube iskrenosti, ali vam brzo oproste zahvaljujući vašem šarmu.

Vi ste jaka i u isto vreme iskrena osoba. Mnogi u vašem okruženju ne mogu da odole ovoj kombinaciji. Ako je neko zaista dobar prema vama, osetiće svu toplinu vašeg srca. Ako vam se neka osoba ne sviđa, odmah ćete je obavestiti.

Prsten broj 2

Teško je naći nekoga ženstvenijeg od tebe. Vi ste nežna, ljubazna osoba, sanjar... Čovek kome poklonite svoje srce biće pravi srećnik.

Volite da maštate i sanjate, a na čudesan način to postaje i vaša stvarnost. Često imate ostvarive snove. Možete šarmirati svakog muškarca koji vam se sviđa. Znate kako da flertujete. Imate energije za dvoje.
 

Prsten broj 3

Vi ste oličenje ljubavi, a u isto vreme ljubav je najvažnija stvar u vašem životu. Oduševljeni ste svime što vas okružuje. Ovo se odnosi na vašu profesiju, posao i naravno vašeg voljenog muškarca. Porodična atmosfera i udobnost su ono čemu težite.

Obožavate mir i skladne odnose sa komšijama. Imate šarmantan osmeh i u stanju ste da donesete radost bliskim ljudima. Cenite svaki trenutak života i volite male, prijatne stvari. Razne sitnice za kuću, cveće, posuđe, ukrasni detalji su vam od velikog značaja.

 

Prsten broj 4

Vi ste pravi lovac. Prepuni ste jake, divlje, blistave energije. Najvjerovatnije imate oči koje se teško zaboravljaju. Vaš pogled prodire pravo u dušu. Privlačite ljude koji žele da komuniciraju sa vama. Pri tome, malo je onih kojima dopuštate da vam postanu bliski.

Imate potpuno poverenje samo u one sa kojima ste prošli "sito i rešeto". Izdaju i preljubu nikad ne opraštate.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading