"IMAM ŽENU I DECU, NE MOGU TO DA MI URADE" Muškarac ludovao na novogodišnjoj proslavi u firmi, a ujutro ga sačekao mejl kome se nije obradovao
Foto: Shutterstock

Nakon odlične novogodišnje žurke u sklopu firme u kojoj se proveo kao nikada do sada, raspoloženje jednog muškarca brzo se promenilo kada je primio mejl od odeljenja za ljudske resurse - ne baš tako lepe sadržine.

Patrik iz Velike Britanije bio je užasnut kada se probudio ujutru nakon žurke i shvatio da se nekima u firmi nije svidelo njegovo ponašanje na sinoćnoj proslavi. U mejlu je pisalo da će u ponedeljak ujutro imati sastanak sa HR-om i da će glavna tema biti upravo on.

"Dragi Patriče, kontaktiram vas iz odeljenja za ljudske resurse u vezi sa izveštajima o vašem ponašanju na našoj nedavnoj novogodišnjoj zabavi. Izveštaji su zabrinjavajući i zahtevaju hitnu raspravu. Molimo vas da prisustvujete obaveznom sastanku u ponedeljak u 9 ujutro u kancelariji.

Na ovom sastanku pozabavićemo se ponašanjem i implikacijama na osnovu politike naše kompanije", pisalo je u mejlu poslatom Patriku, gde je takođe napomenuto da je od ključnog značaja da prisustvuje sastanku, ili će se, u suprotnom, izostanak rezultirati mogućim otkazom.

Koliko je sve ovo teško palo Patriku govori i činjenica da je u sklopu videa na TikToku napisao:

"Imam ženu i decu, ne mogu mi ovo uraditi", napisao je on.

Firma, zabava i alkohol - veliko ne

Ljudi su se u delu za komentare brzo izjasnili o Patrikovom videu, a mnogi su priznali da su se našli u sličnim situacijama u prošlosti.

"Ovo mi se bukvalno dogodilo prošlog vikenda na mojoj novogodišnjoj proslavi, poludeo sam!", "Uhapšena sam na božićnoj zabavi svog muža... HR je bio taj koji je odlučio da ću ja biti žrtva te godine i namerno me hranio alkoholom", "Količina poziva na disciplinski sastanak koji sam morao da pošaljem nakon naše proslave u firmi ove godine bila je suluda", "Otpušten sam sa posla zbog onoga što se desilo na novogodišnjoj žurci – još uvek pokušavam da se oporavim od toga", bili su samo neki od komentara ispod ovog videa na TikToku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading