šminka
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

TikTokerka koja nosi profil GlamourDDiva iz Teksasa snimila je sebe prošle nedelje kako kopa po kontejneru koji se nalazi u blizini nelocirane prodavnice američkog kozmetičkog lanca Ultra Beauti, i ono što je pronašla za nju je bio „veliki džekpot“.

Naime, TiokTokerica tvrdi da je "zgrabila" dosta šminke, uključujući olovke za oči, nekoliko nijansi pudera marke Mac, malo korišćene Chanel testere parfema, pa čak i punu bočicu parfema Coach, zatim nekoliko Redken proizvoda za negu kose...

Njen jednominutni snimak, koji je za samo četiri dana prikupio 2,7 miliona pregleda, prikazuje ga kako pretražuje sadržaj kesa u plavim rukavicama. Kod nekih su proizvodi uništeni, a u nekima celi, jedva upotrebljeni.

 

 


„Sve ove limenke su pune i još uvek rade“, rekla je ona dok je prskala veliku bocu laka za kosu za volumen Plump for Joi, koji se obično prodaje za 9,99 dolara na mreži, objavio je NY Post.

 

 

Inače, GlamourDDive je naziv profila na nekoliko društvenih mreža, gde se objavljuju razne avanture kopanja po kontejnerima u blizini brendiranih prodavnica. Kreator sadržaja objavio je sličan "Ultra-catch" prošle godine. „Upravo sam platio punu cenu za taj Morphe sprej za postavljanje“, napisao je jedan TikToker. Plašio bih se hapšenja“, napisao je drugi.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading