rat u izraelu
Foto: Printscreen/Foto: Pirntscreen/YouTube

Baba Vanga je napravila seriju predviđanja pre nego što je umrla 1996. koja se protežu sve do 5079. godine i jedno od njih se upravo ostvarilo, a ima još mnogo jezivih predviđanja koja dolaze."

"Jedno od bizarnih predviđanja koje je napravila pokojna bugarska proročica upravo se ostvarilo.

Ako treba verovati njenim predviđanjima za narednu godinu, onda smo postavljeni da vidimo sve, od atentata na Vladimira Putina do sajber napada, ili čak ekonomske krize i zastrašujućih vremenskih događaja."

"Jedno od proročanstava Baba Vange bilo je da bi ove godine mogla da nastupi katastrofa usled solarnih oluja... što se upravo i desilo. 

Fizičarka Tamita Skov upozorila je ljude na solarni događaj pre nego što se desio juče (1. decembra). "Očekuje se da oluja pogodi Zemlju do podneva 1. decembra. Ako je magnetsko polje pravilno usmereno, očekujte auroru koja će dosegnuti duboko u srednje geografske širine. Problemi sa amaterskim radijem i GPS prijemom su verovatni, posebno na noćnoj strani Zemlje', napisala je dr Skov na X, prenosi Dejli star.

Nastavila je: 'Zajedno sa dve ranije oluje koje već stižu, to znači da nas čeka 1, 2, 3 udarac. Ako je magnetsko polje pravilno usmereno, očekujte #auroru koja će dosegnuti duboko u srednje geografske širine. Problemi sa amaterskim radijem i GPS prijemom su verovatni, posebno na noćnoj strani Zemlje. G3+ uslovi su mogući sa ovom serijom oluja.'"

"Na sreću, katastrofa koju je Vanga predvidela se nije ostvarila, umesto toga solarna oluja je proizvela neverovatno prelepe prizore na nebu, dok su ljudi delili slike koje su uspeli da zabeleže na društvenim mrežama."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (4)

Loading
Dejan

03.12.2023 14:17

Lazni proroci, tako ih Biblija zove. Koji vode narod da veruju u laz i vode ih u propast.

Stojan

03.12.2023 14:29

Pustite je da na miru zivi tamo gde je!

Mile Jagodinac

03.12.2023 14:51

Verujete Baba vangi, gledajte u šolju možda ćete dobiti bolji rezultat. Navijajte za Izrael i Ameriku oni bobili 20000civila, 10000dece. Interesantno da se Hamas ne oglašava, svi bi videli ko su-Izraelci.