devojka
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/pinterest.com

OVAN

POSAO: Moguće je da ste malo razočarani poslovnim okolnostima i da situacija ne ide u onom pravcu u kom ste očekivali. Posvetite se svom poslu malo više i naći ćete rešenje.

LJUBAV: Konačno ćete pronaći kompromisno rešenje za probleme sa voljenom osobom. Možete da očekujete da će vaš odnos biti malo poljuljan u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi kontrole. Moguće je da ćete biti osetljivi i podložni brojnim problemima sa zdravljem u narednom periodu. Povedite više računa o sebi.

BIK

POSAO: Raspoloženi ste i u poslovno okruženje unosite dosta pozitivne energije danas. možete da očekujete da će sve proteći glatko i da nećete imati veće probleme ili komplikacije.

LJUBAV: Uživaćete u zajedničkim trenucima sa osobom koju volite. Povoljan je dan za nova poznanstva ako ste slobodni. Očekuje vas dobar period za nova i uzbudljiva dešavanja.

ZDRAVLJE: Skloni ste virusnim infekcijama koje bi mogle da vas opterećuju. Očekuje vas period u kojem ćete biti podložni manjim upakama i bolnim stanjima.

BLIZANCI

POSAO: Možete da računate da ćete tokom današnjeg dana uspeti da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Preed vama je period u kojem će vam trebati dosta vremena da se organizujete.

LJUBAV: Novi poznanik će pokazati svoje simpatije ka vama u trenutku u kom to najmanje budete očekivali od njega. Moguće je da će veoma brzo da dođe i do početka ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Redovno kontrolišite krvni pritisak. Moguće je da ćete imati manje probleme na ovom polju. Potrudite se da izbegavate preterano naprezanje kao i preveliki stres.

RAK

POSAO: Važno je da usmerite svoju energiju na prioritete na poslovnom polju i da se ne rasipate na nevažne sitnice. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati dosta novih poslovnih dešavanja.

LJUBAV: Ako želite da se dese neke promene na ovom polju biće potrebno da pokažete inicijativu. Potrudite se da voljenoj osobi stavite do znanja koliko vam je do nje stalo.

ZDRAVLJE: Imate manjak energije i potreban vam je odmor. Današnji dan vam nije naročito povoljan, pa možete da budete skloni nekim problemima na polju zdravlja.

LAV

POSAO: Postoji osoba koja bi mogla da vam ponudi novu poslovnu saradnju. Spremni ste za promene na ovom polju. Važno je da se potrudite da uložite dodatni napor u posao.

LJUBAV: Potrebno je da se više posvetite vašem partneru ako želite da vam veza izađe iz krize. Pred vama je period u kojem ćete imati sklonost ka tome da u nekim stvarima preterujete.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam je opuštanje i razgovor sa prijateljima. Iskoristite vikend za druženje. Potrudite se da svoje slobodno vreme kvalitetno iskoristite.

DEVICA

POSAO: Niste spremni za promene kada je u pitanju ovo polje. Moguće je da se još uvek držite nekih starih načina i da vam to predstavlja kočnicu zbog koje ne možete da napredujete.

LJUBAV: Od svog partnera očekujete razumevanje i podršku. Današnji dan vam je povoljan za ljubavno polje. Potrudite se da voljenom osobom provedete neko kvalitetno zajedničko vreme.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoj kardiovaskularni sistem. Moguće je da ćete biti skloni probemima sa srcem, krvnim pritiskom i poteškoćama koje su vezane za aritmiju.

VAGA

POSAO: Moguće je da vam se nudi prilika za putovanje koje će vam doneti nove poslovne kontakte i saradnje. Pred vama je period u kojem ćete imati mnogo novih dešavanja.

LJUBAV: Deluje vam da je partner počeo da pokazuje više emocija ka vama i dopada vam se takva promena. Spremni ste da se potrudite da vaša veza napreduje i da pređe na viši nivo.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zuboboljom. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni poteškoćama na ovom planu. Posetite na vreme svog stomatologa.

ŠKORPIJA

POSAO: Biće vam potrebna pomoć i nečiji savet da bi razrešili komplikacije koje su vam iskrsle na ovom polju. Potrudite se da smanjite sujetu i da budete spremni da učite od drugih.

LJUBAV: Flertujete i spremni ste otvorenije da pokažete svoje interesovanje ka osobi do koje vam je stalo. Moguće je da ćete uskoro napraviti prvi korak ka ostvarenju veze sa njom.

ZDRAVLJE: Zdravlje je sve bolje. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti jači, energičniji u kojoj ćete imati mogućnost da se regenerišete i prevaziđete tegobe iz prošlosti.

STRELAC

POSAO: Važno vam je da vas drugi ljudi ozbiljno shvate i da vaše ideje na ovom polju budu prihvaćene. Potrudite se da stvorite bolju sliku o sebi kako biste napredovali u poslu.

LJUBAV: Nakon iskrenog razgovora sa voljenom osobom ćete uvideti da sa njene strane postoji mnogo sumnji i nepoverenja ka vama. Važno je da sve razjasnite i da budete iskreni.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa plućima kod vas. Izbegavajte duvanski dim i cigarete. Važno je da budete odlučniji i da se pridržavate pravila zdravog života.

JARAC

POSAO: Preporuka je da se danas posvetite novim poslovnim projektima i pokretanju novih saradnji. Važno je da budete odlučni i da ne zanemarujete svoje poslovne obaveze.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete da ćete imati zanimljivo poznanstvo. Zauzeti Jarčevi nemaju veće promene na polju ljubavi u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Imate višak energije i važno je da ga usmerite na pravi način. Potrudite se da date sve od sebe kako biste maksimalno iskoristili ovaj povoljan dan.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete povoljnu priliku za zaposlenje. Otvaraju vam se nove mogućnosti. Spremni ste da iskoristite sve šanse koje vam život pruža u ovom periodu.

LJUBAV: Slobodne pripadnike ovog znaka očekuju promene na polju ljubavi. Pojavljuje vam se nova osoba za flert i sa njom možete da očekujete odličnu komunikaciju.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na polju zdravlja vas očekuje. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme. Osećate se dobro u svojoj koži i nemate ni jedan razlog da budete zabrinuti.

RIBE

POSAO: Radite svoj posao najbolje što možete i sigurni ste u svoje sposobnosti. Dobro ste organizovani i disciplinovani. Pred vama je povoljna faza za ovo polje.

LJUBAV: Dan je povoljan za stabilizaciju odnosa sa partnerom. Možete da očekujete pozitivne promene na ovom planu. Posvetite voljenoj osobi više vremena i bićete zadovoljni.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost kako bi se bolje osećali. Vi ostvarujete svoj pun potencijal samo onda kada ste u dobroj formi. Nađite vremena za vežbanje.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading