devojka
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Žena je tvrdila da je ostala posramljena nakon što je slučajno naručila koktel za koji je mislila da košta 22 evra, da bi otkrila da je zapravo koštao 2200 evra. Linsei Benett, iz Belfasta, otišla je na Tiktok da objasni da ju je muž ostavio samu u baru nakon nakon što su dobili šokantni račun - i tvrdila je da je zamalo barmen dobio otkaz zbog nje.

Turistkinja, koja vodi sopstvenu kompaniju krema za sunčanje, tvrdi da je uživala u odmoru u luksuznom hotelu sa pet zvezdica u Londonu, kada su ona i njen muž otišli ​​u bar na piće.


Nije jasno u šta je Linsi gledala kada je naručila koktel - nazvan 1890 - ali nekoliko koktel barova u Londonu, uključujući American Bar u The Savoi, imaju pića koja koštaju više od 1.000 funti. Nakon što je objasnila zabunu, Linsi kaže da joj je oprošten račun, ostavljajući mnoge ljude skeptičnim prema njenoj priči.

„Moj muž i ja smo proveli nekoliko dana u Londonu neposredno pre Nove godine i bili smo u pozorištu i izašli smo, lepo jeli, bili malo pripiti i vratili se u naš hotel“, rekla je ona. video.

Ušli smo u bar u hotelu, a mladić iza šanka se raspričaju. „Bio je iz Sorenta, a mi smo tamo bili tokom leta pa smo odlično razgovarali.

„Uvek pijem šampanjac, retko pijem koktele i mislim se, zašto da ne, naručiću nešto malo drugačije, naručiću koktel. „Pa, naručila sam koktel 1890, za koji smam mislila da se tako zove, a da mu je cena 18,90 funti.

@lynsey_36 Replying to @Caroline💕 ♬ original sound - Lynsey

U drugom snimku poslovna žena je nastavila: „Kada sam otkrila da je koktel koji sam naručila vredan 2.200 evra, pokazala sam svom mužu račun i on je bio besan na mene pa je napustio bar i ostavio me samu da se nosim sa tim.

„Rekla sam mladiću iza šanka, tako mi je žao, nisam imala pojma da je ovo 1890 funti. „Bilo je postavljeno na meniju gde je pisalo jedan osam, razmak, devet nula, pa sam pretpostavio da je 18,90 funti. 'Kada se osvrnem na jelovnik, ostatak vina je koštao 19,50 funti i bili su iz 1950. godine, tako da je to definitivno bila moja greška, ali je bila prava greška".

Linsi je nastavila: „Tako da sam počela da paničim, i on je počeo da paniči. Pozvao je svog menadžera. Ovo je bio hotel sa pet zvezdica, tako da je menadžer bio tako diskretan i tako divan. 'Potpuno je umanjio račun, izgleda kao da je u redu, i da ne treba da brinem. Rekao je idite u svoju sobu, uživajte u ostatku boravka, a mi ćemo ovo rešiti".

Ovo se desilo prvog dana, dok su dva dana kasnije uspeli da je nateraju da ponovo uđe u taj bar, iako je izbegavala, jer se bojala reakcije osoblja kad je budu videli. Kako navodi, na vratima ih je dočekao menadžer, sa širokim osmehom i ispruženim rukama.

"Rekao nam je: "Evo devojke zbog koje otvaramo najskuplja pića". Već me je tu bilo sramota, izvinjavala sam se i pitala gde je momak koji nas je usluživao. Menadžer me je pogledao i rekao da je konobar dobio otkaz, jer nije mogao da isplati cifru koktela. Tada sam počela da plačem, gledala sam u supruga koji je samo ćutao, pa sam počela da molim menadžera da ga ponovo zaposli i da ću naći način da platim račun. Međutim, tad mi je rekao da se samo šalio i da je konobar na još jednoj obuci, jer je trebalo da naglasi da je ta cena u pitanju, ali da se to dešava. Laknulo mi je. Na kraju smo sedeli za stolom sa menadžerom i njegovom porodicom i uživali u piću",  završila je ona.

Pored velike debate čija je greška bila, njena ili konobarova, mnogi su se fokusirali na njenog supruga, navodeći da je Linzi trebalo da se pokupi i ode, jer "on nije muškarac" i da ne može tek tako da je ostavi.


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoran

15.11.2023 14:42

Htela si da se bahatis a muz da plati. Budi srecna ako te ne ostavi.