obrad
Foto: Printscreen/Foto: RINA

„Opljačkan, prevaren, izdan i napušten“ piše na ploči koju je sebi podigao živi čovek Obrad Stefanović. U svoje vreme bio je jedan od najuglednijih reditelja, bogat i uticajan, ali kako kaže, starost opisuju te četiri tužne reči.

„Radio sam i dobro zarađivao, a novac ulagao u nekretnine. Devedesetih sam gradio kuće na Zlatiboru, luksuzne stanove od milion evra, ali je posle razvoda sve to otišlo u vodu. Advokati i sudije od tada vladaju mojim životom. Moja najveća greška je što sam pre smrti preneo imovinu na svoju decu, zato sam sada bez ičega. Zato savetujem svima da ne završe kao ja – ne diktirajte nikome ništa dok ste živi, neka dele posle vaše smrti i rade šta hoće“, rekao je agenciji RINA Obrad.

Pre deset godina, posle svih životnih udaraca, povukao se u vikendicu u selu Bioska, jer mu je samo to ostalo. Živi od penzije od 17.000 dinara (144,96 evra).

"Promašen život"

Zbog, kako kaže Obrad, promašenog života, želeo bi sada da ispravi greške koje je napravio ne pitajući za cenu, ali je kasno. Jedino što je mogao jeste da na svom spomeniku napiše reči koje su mu obeležile život.

„Kada sam stao i analizirao svoju situaciju, shvatio sam da sam prvo bio izdan, potom prevaren, zatim opljačkan jer su mi uzeli sve što sam imao i na kraju kada su mi uzeli sve shvatili su da im više ne trebam i svi su me ostavili.

Ta reč me najviše boli. Niko me ne zove telefonom da pita gde si, kako si i da li ti nešto treba, imaš li šta da jedeš. Najteže mi je što sam ostao iza svih“, dodao je Stefanović. Bolne reči uklesane na grobu nekadašnjeg milionera podsetiće mnoge koji dođu na ovo groblje da zapale sveću da ništa u životu nije večno, pa ni milioni.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading