Agsice
Foto: Printscreen/Printscreen

Ali, svako ko je posedovao par ku, trendi čizama sredinom 2000-ih setiće se kako lako mogu biti uništene, čak i od blage jesenje kišice (da se nose po snegu nije dolazilo u obzir) - posebno ako su u nijansi kestena. Međutim, izgleda da smo ih sve vreme noslile pogrešno i da su zato bile tako krhke.

TikToker Ejveri Lu je otišla na svoj profil na društvenim mrežama kako bi "prijateljski podsetila" druge nosioce ag čizama da je „zvanično otpočela sezona kada vaše agsice treba da budu otporne na vremenske prilike". Ona je otkrila način da budu "potpuno vodootporne".

Devojka je uzela sprej za zaštitu obuće od vlage, koji može da zaštiti cipele od kiše i mrlja. Ne štedeći ga je poprskala po celim čizmama, i dok se njihova boja malo promenila kada je prskala, čineći ih tamnijim, drugi u komentarima su se pozabavili time, rekavši da je to samo privremeno i da će se "vratiti njihova normalna boja".

Nakon što ih je poprskala i pustila da se osuše, da bi dokazala da su potpuno vodootporne, držala ih je pod slavinom, a voda se uopšte nije upijala u njih.

U komentarima se neko požalio: "Trebalo bi da budu otporne i na poplave s obzirom na to koliko koštaju", dok je druga devojka rekla: "Baš kao što sam ja uništila svoje". Neko je upozorio ljude da ne prskaju sprejem kada su već postale vlažne, međutim,već da sačekaju da se dobro osuše pre upotrebe spreja. Rekli su: "Zadržaće vodu u sebi i izgledati čudno".

BONUS VIDEO

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading