Monika Beluči
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Ova četiri horoskopska znaka sa godinama postaju sve lepša, a vreme je izgleda na njihovoj strani. I proverite da li ste među njima u nastavku.

Blizanci

Blizanci su u mlađim danima rezervisani i udaljeni. Međutim, njihova plašljivost se smanjuje sa godinama. Postaju sve samopouzdaniji – i to ih čini privlačnijima. Blizanci vole da putuju, pa na svojim mnogobrojnim putovanjima skupljaju iskustvo i mudrost i sijaju životnom radošću. To se vidi po njihovom izgledu.

Ovan

Ovnovi vole avanture i izuzetno su samouvereni. Doduše, ovaj divlji znak se godinama malo smirio, ali to se ne odražava negativno na njegovu sjajnu ličnost. Naprotiv: njihovo zračenje tek tada postaje vidljivo, a njihova unutrašnja lepota se vidi i spolja.

PROČITAJTE JOŠ:

https://najzena.alo.rs/horoskop/vesti/57302/novcani-horoskop-za-oktobar-ovnu-finansijski-uspeh-biku-oprez-pri-ulaganju/vest

Devica

Kao tinejdžerka, Devica je skoro nevidljiva. Ona je povučena i oprezna i ne želi da se nameće. Pri tome zanemaruje svoje potrebe i sebe. Njena prava ličnost i snažan karakter pojavljuju se tek u poznim godinama. Sa nagomilanim životnim iskustvom saznaje da je njena inteligencija izuzetno privlačna i rado se igra sa njom. Ovaj znak postaje neverovatno privlačan sa godinama.

Lav

Lavovi vole da privlače pažnju i sijaju. Nije bitno da li je u pitanju unutrašnja ili spoljašnja lepota: Lavovi nikada ne prestaju da rade na sebi. U starijim godinama se ne opuštaju i to je vidljivo: sa godinama njihova ličnost postaje još jača. Pošto se veoma intenzivno bave svojim spoljašnjim izgledom, često se ponašaju kao da ne stare, piše 24sata.hr.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading