Oženio se krpenom lutkom
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok


Kristijan Montenegro se zaljubio, oženio i dobio 'decu' sa krpenom lutkom ljudske veličine, a sada ju je naterao da istetovira svoje ime na ruci.

Momak iz Bogote u Kolumbiji, nedavno je dospeo na naslovne strane nakon što je otkrio da su on i njegova partnerka Natalija dočekali svoju treću bebu od krpenih lutki na svetu.

U video snimku objavljenom na TikTok-u, Kristijan je podelio sliku lutke posle tetoviranja dok je grlio njeno lice.

Oženio se krpenom lutkom

Foto: printscreen/TikTok

 

Ljudi na Tviteru su različito videli ovaj ludi štos.

Jedan je napisao: „Sa usamljenošću nije šala, žene kažu da nema zidova. Drugi je komentarisao na ovaj način: „Trepni dvaput ako ti treba pomoć.

Da bizarnost bude veća u aprilu se strahovalo da je lutka u lošem stanju.

Na snimku objavljenom na ovoj mreži, Kristijan je pokazao svoju ženu kako leži u zadnjem delu kola hitne pomoći dok su je bolničari brinuli o njoj. Na snimku se čuje kako govori: „Imala je glavobolju i onesvestila se. „Zvala sam te jer ne želim da umre, ona je majka moje ćerke. "Sve će biti u redu, ljubavi moja."

Bolničar odgovara: „Odvešćemo je u bolnicu, i uveriti  se da je dobro“, dok izgledaju kao da pokušavaju da se ne smeju.

Zbunjeni korisnici društvene mreže su različito komentarisali: „Nadam se da će Natali uskoro ozdraviti. Jedan zabrinuti korisnik je napisao: „Šta se dogodilo Nataliji?“ praćen stikerom koji plače. 

Video je izazvao kontroverzu, a lokalni izvori su rekli da je Sekretarijat za zdravstvo Bogote najavio da će istražiti bolničare koji su "lečili " krpenu lutku. Javnosti nije otkriven ishod ovog ispitivanja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading