kuća
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Par koji se nedavno uselio u staru kuću primio je misteriozno pismo od nekoga ko tvrdi da je iz porodice u čijem je vlasništvu ta kuća nekada bila, govoreći im o tajnim sobama i skrivenim stvarima unutar imanja.

Korni i Met nedavno su se uselili u viktorijansku kuću staru oko 130 godina, ali ubrzo nakon useljenja dobili su jezivu poruku od ‘poslednjeg preživelog člana’ prethodne porodice koji je vlasnik imanja.

Par koji se nedavno uselio u staru kuću primio je misteriozno pismo od nekoga ko tvrdi da je iz porodice u čijem je vlasništvu ta kuća nekada bila, govoreći im o tajnim sobama i skrivenim stvarima unutar imanja.

Sada pronalaze tajne odeljke, mala skrovišta, pa čak i skrivene sobe u svojoj kući, zahvaljujući ovom pismu.

U TikTok videu na njihovom profilu @living_in_history, Kortni je rekla: “Dobili smo pismo adresirano na ‘kupac.’ Piše: ‘Dopustite da se predstavim. Ja sam poslednji preživeli član porodice Medison koja je nekada posedovala kuću i odrastao sam u njoj.’ Želeo bih vam… ispričam o tajnim sobama i nekoliko stvari koje vam možda niste rekli kad ste kupili kuću.“

U drugom videu, par je kamerom obilazio svoju kuću kako bi pokazao dom koji su kupili od istorijskog društva, pokazujući neke od tajnih funkcija. Ispod kamina pronašli su tajni ormarić pun starih alkoholnih pića. Ima puno starog vina, kao i piva, burbona i šerija.

Kuća puna tajni

U pismu se spominje i tajna soba ‘u kupatilu, tačno nasuprot vrata u zidu’. Pa, to zapravo nije soba, više skriveni prostor za puzanje u kupatilu koju je Kortni opisala kao ‘daleko najstrašniju sobu’ u kući zbog načina na koji je uređena.

„Pretpostavljam da je ovde gore verovatno postojala nekakva soba“, rekla je Kortni, „ali zapravo, to je samo jeziv tavan.“

Iako par nije siguran šta tačno da uradi s tim, pronaći će nešto bez sumnje.

„Postoji ogroman prostor“, nastavila je. „Pokušaćemo da smislimo kako da iskoristimo ovaj prostor, ali trenutno je to na neki način cool, cool soba.“

Bilo je i drugih stvari koje su pronađene i prikazane u drugim videima. Na primer, stari vlasnici su za sobom ostavili nešto starog nameštaja, ali i muzičku kutiju koja svira užasavajuću verziju ‘Svadbenog marša’.

Čini se da ljudi vole kuću, koliko god jeziva bila.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading