aerodrom
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/Twitter

Leto je period, kada veliki broj ljudi putuje na svoje dugoočekivane godišnje odmore, te na aerodromima vlada zagrejana atmosfera i mnogi putnici su nervozni.

Jedna od posebno neraspoloženih putnica je bila Maria Gvadalupe, pedesetšestogodišnja gospođa, koja je htela da se čekira na let niskotarifne avio-kompanije (Volaris) u Meksiko Sitiju.

Ona je prilikom čekiranja saznala da putnička agencija, u kojoj je kupila kartu nije napravila rezervaciju za let.

Gospođa Gvadalupe se posebno razbesnela, kada je čula da joj avio-kompanija neće vratiti uplaćeni novac i da se za isti mora obratiti agenciji.

Tada je došlo do verbalnog sukoba nakon čega je gospođa počela da demolira pult za čekiranje.

Bes ove gospođe izazvao je i lavinu komentara na društvenim mrežama:
"Zar ne postoji neko iz obezbeđenja ko može da je obuzda? Na tom aerodromu svako može da počini zločin a oni samo bulje u njega", "Ja, kad su mi rekli da mali kofer platim kao da je veliki. Šalteruša: Platiš ili ne letiš", "Nijedan razlog ne opravdava ovakav čin, tuđu štetu", "Nasilje nikada nije opravdano, ali mogu da zamislim nivo nemoći koju je dama osetila da bi dostigla taj nivo", "Znam da mnoge aviokompanije zaslužuju to i više, ali ne želim ni da vidim koliko će uskoro gospođa dobiti napad besa", "Koliko meseci zatvora".
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading