SUTRA JE 7.7. MAGIČAN DATUM  Veruje se da na ovaj dan sve što poželite možete da ostvarite
Foto: Shutterstock

7.7. je veoma jak ogledalni datum i vibraciono jak dan. Ovog dana će vladati broj 7, koji će privući mnogo sreće. Ovo je dan ispunjenja želja. Mnoge prijatne stvari će se desiti same od sebe, a mi možemo da ispravimo svoje greške. 7.7. je podsetnik da radeći na daljem mentalnom, duhovnom i emocionalnom razvoju možemo i hoćemo da postignemo svoju božansku životnu svrhu.

Poruka ovog dana je – znajte da čitavo duhovno carstvo navija za vas. Postoji svetlost koja sija u tami, koju ni tama ne može pobediti. Broj 7 se smatra srećnim u mnogim kulturama. Za stare Egipćane, broj 7 je bio broj večnog života, a od samog početka verovalo se da je broj 7 manifestacija potpunosti i savršenstva. Nema sumnje da se broj 7 smatra savršenim brojem, koji vam može pomoći da se povežete sa univerzumom. Kada se pojavi broj 7, može vam pomoći da dobijete sve odgovore koji su vam potrebni.

Značenje i simbolika iza broja 7 je refleksija, razmišljanje, otkriće, inovacija, duhovnost, odvojenost, znanje i mudrost. Glavno značenje broja 7 je duhovno buđenje u sebi ili kada steknete veće znanje na odabranom duhovnom putu. Ovo je veoma pozitivan broj koji privlači više mudrosti i znanja.

Datum 7.7. ima dodatni vibracioni uticaj, koji ukazuje na dolazak promena kroz samootkrivanje ili posedovanjem znanja u sebi. Sada je vreme za samorefleksiju i sticanje novih saznanja o sebi. Ovo će vas dovesti do veće motivacije, slobode i transformacije. Ako ne meditirate, sada je vaša šansa da steknete jasnoću i samospoznaju sa ovom praksom koja će vas odvesti do slobodnijeg, ispunjenijeg, srećnijeg života.

Energija broja 7 je nezavisna. To je lična energija koja leži duboko u nama. Ipak, kada postanemo svesni ovog dubokog unutrašnjeg sveta, otkrivamo da je to mesto gde se sve fizičke i duhovne stvari spajaju i stapaju u jedno. 7.7. donosi energiju postignuća, posebno u duhovnosti.

Kada vidite ovaj broj, znate da donosite ispravne odluke i da idete u pravom smeru. 7.7. nosi energiju činjenja onoga što je neophodno za postizanje vaše božanske životne svrhe. To je energija istrajnosti i savlađivanja prepreka i poteškoća sa milošću, dostojanstvom i osluškivanjem sopstvene unutrašnje mudrosti.

Broj 7 rezonuje sa svim duhovnim stvarima. Uključujući veru i duhovnu svest, buđenje, prihvatanje i prosvetljenje. Rezonirajući sa kolektivnom svešću, misticizmom, religijom i psihičkim sposobnostima, broj 7 nosi energiju svih duhovnih koncepata i praksi.

Potraga za znanjem je još jedna značajna energija broj 7 i ona rezonuje sa obrazovanjem, učenjem, pisanjem, učenjem i razumevanjem. Takođe nosi energiju razumevanja našeg fizičkog sveta kroz nauku, tehnologiju i logiku. 7.7. je podsetnik da radeći na daljem mentalnom, duhovnom i emocionalnom razvoju možemo i hoćemo da postignemo svoju božansku životnu svrhu. Instinktivno imamo ono što je potrebno da znamo, razumemo i primenimo ono što je potrebno da ispunimo našu svrhu.

Poruka ovog dana je – znajte da čitavo duhovno carstvo navija za vas. Postoji svetlost koja sija u tami, koju ni tama ne može pobediti. Broj 7 vas podseća da budete otvoreni i svesni mogućnosti koje će vam se pojaviti. Pozvani ste da služite drugima kroz učenje i isceljenje. Razvijanje duhovne veze vam omogućava da podučite druge njihovoj sopstvenoj životnoj svrsi i date pozitivan primer da ih inspirišete.

Sada se možete povezati sa duhovnim carstvom na mnogo višem nivou, što će vam bez sumnje pomoći da dalje razvijete sopstvene sposobnosti i donošenje odluka. Slušajte svoju intuiciju i unutrašnju mudrost, jer će vas ona i dalje voditi ka svemu što vam je potrebno u životu. Na ovaj dan je dobro činiti dobra dela. Ovo će vam pomoći da očistite svoju karmu. Budite pozitivan primer drugim ljudima i verujte u sebe i svoje sposobnosti.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading