OVO VOĆE PRIVLAČI BLAGOSTANJE Iako ga mnogi ne vole, trebalo bi da se nađe na stolu
unsplash.com

Prema feng šuiju, određeno voće donosi posebnu sreću celoj porodici. Predstavljamo vam biljke, koje privlače ljubav, prosperitet i sreću u vaš život. Nar je crveno voće u obliku globusa i kada ga otvorite, primetićete stotine semenki nalik na dragulje. Ove semenke daju naru značenje plodnosti i sreće.

Element vatre je povezan sa inspiracijom i prepoznavanjem. U kineskoj kulturi ovo se povezuje sa idejom stvaranja prosperitetnih i uspešnih projekata i inspiracija za to stvaranje.

U našem modernom dobu, vrlo je lako nabaviti voće u supermarketu, ali kada je feng šui razvijen u drevnim vremenima, voće je bilo veoma vredno i dragoceno.

U Kini se motiv nara koristi kao simbol inspiracije za prosperitet i ideje. U domove stavljaju korpu nara na sto ili sliku nara u dom sa namerom prosperiteta. Kuhinja je odlično mesto za dodavanje nara, pošto je kuhinja povezana sa bogatstvom u feng šuiju. Takođe, motiv nara se može videti u kancelariji ili radnoj sobi, kao simbol izobilja i inspiracije u karijeri ili poslu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading