trotoar
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Ljudi se snalaze na razne načine kada je u pitanju parking u Beogradu i često nepropisno ostave vozilo, stanari ulice Miodraga Petrovića Čkalje su rešili da tome stanu na put.  Na Tviteru je osvanula fotografije jedne ulice u kojoj su stanari rešili da gvozdenim šipkama "rezervišu" svoje parking mesto, ali tim potezom blokiraju trotoar pešacima.

Kako se može videti na fotografiji pešaci će morati ulicom da se šetaju u ovom delu Zvezdare jer šipke sa katancima stoje iznad trotoara."Ne mogu da verujem sta vidim. Toliko bezobrazluka i bahatosti"; "Kako bi im slatko brusilicom to posekao"; "Trotoar sa preponama" samo su neki od komentara vidno besnih građana.

Mnogi ipak pokušavaju da pronađu opravdanje, s obzirom da na Zvezdari se puno gradi već godinama, samim tim raste broj stanara i automobila. "Osnovano znam da su stanari koji su postavili ove šipke Beograđani. Kada se pomirimo sa time da je malograđanština problem biće nam svima bolje", "Ne opravdavam, ali da si stanar u toj zgradi, gde bi ostavio auto?", reagovao je drugi tviteraš. "Ovo je jedno od rešenja, a drugo je da, kao ja, odustaneš od vožnje automobila, osim kad je hitno. Grad dao investitorima da dižu još 5 zgrada u ulici u kojoj je inače haos oko parkiranja. Samo sam parkirao auto i ostavio ga tako", napisao je korisnik mreže.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading